Po pierwsze to nie wiem jak to sie stalo ale juz raz napisalem ten temat i nie po wcisnieciu przycisku "Napisz nowy temat" nic sie nie pojawilo.
A teraz przechodze do sedna.
Otoz mam sobie plik template.php ktory wyglada nastepujaco :
<?php include("auth.inc.php"); ?> <html> <head> <title>PHP5, Apache i MySQL</title> </head> <body> <h1>Strona służąca jako szablon</h1> <h2>Jeśli widzisz ten tekst znaczy, że zalogowałeś sie poprawnie</h2> </body> </html>
Jak widac jest tutaj include pliku ktory wyglada tak :
<?php //nic nie rób } else { $redirect = $_SERVER['PHP_SELF']; echo "(Jeśli przeglądarka nie obsługuje przekierowań, <a href=\"login.php?redirect=$redirect\">Kliknij tutaj</a>)"; } ?>
Gdy uruchamiam plik template.php nic sie nie wyswietla, czyli wyswietla sie pusta strona, w firebugu to samo, tylk znaczniki html i nic poza tym. Czyzby to byl jakis blad przy include ?
Nic nie daje tez zmiana nazwy pilku ktory chce inkludowac np auth.php daje ten sam rezultat i nie mam pojecia gdzie tu moze byc jeszcze blad....zeby nic sie nie wyswitelalo to naprawde dziwne, nawet jak wrzuce jakies znaczki to i tak pusta strona....
Wszystkie znaczniki tez sie zgadzaja, wszystko jest pozamykane, nie ma bledow w pisowni z tego co przeanalizowalem......