Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Love CMS] Opinie, sugestie | naprawa błędu.
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
mystic512
Witam.

Wczoraj spotkałem się z prostym cms'em jakim jest Love CMS - Love CMS. Jest on dość banalnie zbudowany i bardzo dobry do małych portali. Niestety nie jest on już aktualizowany a w kodzie jest 1 poważny błąd. Mianowicie gdzieś w config_manger.php i przez to nie działa prawie cały PA.

Chciałbym usłyszeć wasze opinie oraz sugestie, oraz prosić kogoś o to aby wyeliminował ten błąd, mianowicie

Kod
/lovecms/system/admin/config_manager.php on line 27. Unknown error with config manager.

Oficjalna strona : Love CMS

Pozdrawiam, Mystic.

@edit

Jest naprawde banalne przystosowanie nowych szablonów do tego CMS'a.
Riklaunim
W obecnych czasach CMSów jest wiele, parę dobrych, reszta niszowa. Do tego są frameworki i inne narzędzia, które sprawiają, że era dominacji "CMSów" dawno minęła i tylko naprawdę dobre rozwiązania mogą liczyć na szersze zastosowanie. Używasz nieznanych skryptów - licz się z kłopotami i brakiem zainteresowania.
mystic512
Riklaunim - Tak wiem, lecz ten CMS spodobał mi się pod względem prostoty, jest dobrze zbudowany i łatwo się go konfiguruje.

@up. No właśnie nie wiem gdzie leży błąd.

Właśnie pisze spolszczenie.

@edit 

Wie ktoś w jakim pliku są zapiasne te informacje "Czy wiesz że..." co się wyświetlają w panelu administratora na każdej podstronie ?
mystic512
Odnalazłem to stosunkowo dawno, lecz nie napisałem tutaj o tym. Owe treści znajdowały się w pliku SQL. Czy ktoś może rozwiązać mój problem co do tego błędu ?
Cysiaczek
@mystic512- proszę, zlituj się - pytasz się o rzeczy tak banalne, że wstyd. Jak się nie zlitujesz, to ja się zlituję i zamknę ten temat smile.gif
mystic512
@up A cemu czytasz tylko 1 posta ? Napisałem że znalazłem... i licze na czyjąć pomoc w owym błędzie kodu.

@edit CMS cały spolszczony, zostały tylko 4 wtyczki.
  • Contect
  • Collapsing Menu
  • Download Manager
  • Main menu
Czy ktoś może mi pomóc z tym błędem ?
mystic512
@ Nie będe odpisywać na głupie posty gdyż błąd jest i nawet na oficjalnej stronie jest pokazany, lecz nie został naprawiony gdyż projekt został pożucony, więc jeżeli nic umiesz wnieść do tematu to się przymknij.

@Topic

Czekam na kogoś pomoc.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.