witam!

borykam sie juz kilka dni z problemem, którego nie rozumiem.

zainstalowalem u siebie na serwerze darmowy prosty skrypt oparty na plikach tekstowych do dodawania i modyfikacji niusów - psNews http://www.krejzibob.za.pl/psnews11.zip.

jest tam możliwość dodawania oraz edycji obrazków przy niusie. edycja niusów działa mega poprawnie, ale wymiana obrazków siada po pierwszej próbie a potem działa mniej więcej raz na 10 razy..

przeanalizowałem cały kod i nie potrafię znależć z nim błędu.. kod każe stronie wygenerować pop-up z wyborem obrazka, wybiera sie obrazek, php wysyła go zmienna post, strona przechwytuje i kiedy wybiera sie zapisz - wszystkie zmienne zapisują się ślicznie oprócz tej ze zmiana obrazka.

najgorsze jest to, że skrypt działa za każdym razem poprawnie w każdej innej przeglądarce oprócz firefoxa!! do tego sprawdzałem to na 4 kompach - łącznie z moim, na każdym jest tak samo, opera, safari, google chrome śmigaja na tym skrypcie jak szalone, a firefox działa raz na 10 razy..

zmieniałem prawa dostępów do plików, zmieniałem ustawienia coockisów, pamięci podręcznej, wszystkie rzeczy, które przyszły mi do głowy i nie mam zielonego pojęcia, z czego może wynikać to, że skrypt nie działa na fire foxie..

jakieś sugestie?