Hej Wam ;-)
Mam do Was gorącą prośbę o pomoc! Moja dziewczyna jest na 4 roku psychologii Uniwersytetu Łódzkiego. Rozpoczęła właśnie badania potrzebne do jej pracy magisterskiej. Dotyczą one różnic pomiędzy pokoleniem Y (wiek 22-29 lat) a grupą ludzi w wieku 30-39 lat (pokolenie X). Dla jak największej wiarygodności badań i ich wartości potrzebna jest jak największa próba badanych. Badanie składa się z trzech testów, każdy po 30-50 pytań (bardzo ważne byście wypełnili wszystkie trzy - pojedynczy wynik jest bezwartościowy..).
Tu mam wielką prośbę do Was! Na stronie http://sandrarogalska.pl możecie wypełnić wyżej wspomniane testy (oczywiście jesteście w wieku 22-39 lat). Wszystko jest w pełni anonimowe, zapisywane są jedynie informacje które wypełniacie (ręczę również, że zostaną one użyte wyłącznie w wyżej wspomnianym celu). Po zakończeniu ostatniego testu otrzymacie krótkie wyniki dotyczące Waszych osób :-)
Jeśli możecie i macie chęci pomoc - proszę bardzo o wypełnienie i przesłanie dalej!
Z góry, w imieniu mojej Sandry i własnym, bardzo Wam za to dziękuje! :-)
Ps. Po zakończeniu i opracowaniu badań poinformuje Was o wnioskach :-)
Ps.2. Będziemy bardzo wdzięczni Wam za wszelkie sugestie techniczne jak również merytoryczne (na pm) :-)