Mam pewien problem z formularzem, którego użyję do edytora WYSIWYG "TinyMCE", ale jak na razie jest to mało ważne.
Mianowicie chodzi mi o to, że podczas wysyłania takiej treści na LOCALHOST (czyli na serwerze testowym w domu) przez formularz:
wychodzi wszystko dobrze.
Ale gdy umieszczę ten tekst i spróbuję go zapisać w pliku na serwerze YOYO.PL, to ten oto Szanowny Hosting zmienia mi cały tekst na:
O co tu może chodzić? To wina serwera czy... Nawet nie mam pomysłów na przyczynę tej awarii. Bardzo bym prosił o pomoc w tej sprawie

<html> <head> <meta http-equiv="Content-type" content="text/html; charset=iso-8859-2" /> <title>Aktualności</title> <link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" media="all" /> </head> <body> <?php include('niusy.php'); ?> </body> </html>
DODAJ.PHP
<h2>Dodaj nowy news</h2> <?php function info($s,$klasa) { } { $blad=''; if ($blad!='') info($blad,'blad'); else { //zapisujemy dane do pliku { info('Twój news został zapisany.','ok'); } else info('Wystąpiły problemy z zapisaniem pliku.'); include('lista.php'); return; } } else { $_POST['autor']=''; $_POST['tresc']=''; } ?> <form action="index.php" method="POST"> <input type="hidden" name="pokaz" value="dodaj" /> <table border="0"> <tr><td>Autor:</td><td><input size="30" type="text" name="autor" value="<?php echo $_POST['autor']; ?>" /></td></tr> <tr><td>Treść:</td><td><textarea cols="40" rows="5" name="tresc"><?php echo $_POST['tresc']; ?></textarea></td></tr> <tr><td></td><td><input type="submit" value="Dodaj nowy news" /></td></tr> </table> </form>