zapewne pytanie jest banalne ale uprzedzam ze dla kogos kto zna odpowiedz ja nawet nie wiem jak tego szukać bo tak jak próbowałem to nie znalazłem
chodzi o to ze mam formularz który zawiera zwykle 2 pola (input) jedno to produkt drugie ilosc
i jest potrzebnych kilka akcji do tego formularza...
* Sprawdzanie dostepnosci >>
* Dodaj do koszyka >>
* Dodaj do listy >>
* Szukanie produktu >>
Jak to zrobic?
wlasnie wpadlem na pomysl jak pisze to, a jak juz mam napisane pytanie to sie juz zapytam
czy jest mozliwe do zrobienia cos takiego jak nizej? albo prosze o podpowiedz jak to mozna zrobic...
<?php <form name="dostepnosc"> <input type="hidden" name="co" value="dostepnosc"> <form name="koszyk"> <input type="hidden" name="co" value="koszyk"> ....itd....itd... <input type="text" name="produkt" value=""><input type="text" name="ilosc" value=""> <a href="java script:document.dostepnosc.submit();">* Sprawdzanie dostepnosci >></a> <a href="java script:document.koszyk.submit();">* Dodaj do koszyka >></a> </form> </form> ?>
troche to moim zdaniem przekombinowane i nie wiem czy dziala ;] ale spardze / prosze o alternatywe myslowa ale dzialajaca i prosta;]
EDIT: wlasciwie o to mi chodzilo ;] jak to czlowiek nawet nie bierze pod uwage najprostszych rzeczy... THX