Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: CMS na pseudo-sklep internetowy
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
domel003
Szukam jakiegoś systemu portalowego/sklepu. Ma to być maksymalnie prosta sprawa.
Kilka kategorii, bez możliwości zakupu, a tylko oglądania produktów dostępnych w sklepie. W PA jakiś prosty edytor kategorii - np. okno, w którym po prostu pokazuje mi się zawartość podstrony (nawet edytowalna w html+css). Jakieś możliwości edycji kategorii, menu.
Coś takiego, że wpiszę w ten panel treść, a to mi się wyświetli jako coś w stylu ramki w środkowej części strony. Raczej bez bazy danych, a np. przy zewnetrznych plikach txt albo wplecione w podstrone/skrypt.
Wszystkie obecne systemy są strasznie skomplikowane i urozmaicone. nie mogę znaleźć nic co by mi pasowało - może quick.cart.
Jednym z głównych priorytetów jest dynamiczne menu - po najechaniu na pozycję pojawia się kolejny blok menu itd. - gdyby to było dostepne w quick.carcie pewnie bym się nie zastanawiał
cojack
http://os-cms.pl/pl/quickcart

Zobacz sobie jak działa, wg mnie to czego szukasz.
domel003
smarty powoli rozwiązuje mój problem - gdyby tylko jakiś PA do edycji podstron...
moons
Ja bym wybrał CreLoaded. Ma pewne funkcje CMS i normalny sklep.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.