Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML][CSS]zabezpieczenie pliku .css
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Robert007
jak zabezpieczyć plik .css stylu by nie szło do niego zajrzeć jaką ma zawartość ale by nie zablokować go całkiem?
ja blokowałem przez plik .htaccess lecz zablokowało całkiem ze styl się nie wyświetlał
Pawel_W
nie dasz rady go tak zabezpieczyć, css jest po stronie przeglądarki, więc skoro przeglądarka go widzi to user też może winksmiley.jpg
wookieb
A po co ci go w ogóle blokować?
korek_a
Robert007 tworzy najbardziej wyjątkowy kod na świecie i posiada wiedzę która kosztuje i byle kto nie może posiadać tej wiedzy smile.gif
erix
To sobie stwórz własny internet i patrz każdemu, na co klika.

Nie da się, nawet nie dyskutuj, bo przeglądarka musi to jakoś odczytać. Przeglądarka może = użyszkodnik może.
pyro
Cytat(erix @ 20.07.2009, 12:25:23 ) *
To sobie stwórz własny internet i patrz każdemu, na co klika.

Nie da się, nawet nie dyskutuj, bo przeglądarka musi to jakoś odczytać. Przeglądarka może = użyszkodnik może.

Ewentualnie można mu to znacznie utrudnić, ale to tylko wydłuży wczytywanie strony, zmniejszy wydajność i jest to bez sensu, bo jak ktoś będzie chciał go dostać (i choć trochę się zna), to i tak go dostanie.
erix
Są przecież reformattery...
pyro
Nie chodziło mi tylko o szyfrowanie pliku CSS... ale każdy sposób jest zły.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.