Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problemy
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
Krzychur
Ostatnio zauwazylem ze widac strone z dużo czasu wczesniej. Dawałem użytkownikowi punkt - kliknąłem "tutaj" i widzialem ze ma z 10 mniej punktow. Dopiero po odswiezeniu widac bylo normalnie. Znaczy odswiezenie CTRL+R nie F5. A przy okazji czesto widac w spisie tematow ostatni post jest kogos a jak sie wchodzi to zupelnie co innego. Wczesniej takich problemow nie bylo.
czachor
bo nie odświerzasz strony, tylko korzystasz z przycisku "Wstecz"... klikaj na linki i będzie dobrze - też tak mam jak wciskam "wstecza"
Krzychur
czachor nie uzywam internetu od wczoraj. Po kilku dniach nie widze nawet swojego postu.
spenalzo
Cytat
czachor nie uzywam internetu od wczoraj. Po kilku dniach nie widze nawet swojego postu.

Nie filozofuj tyle tylko wyłacz sobie odpowiednie opcje w przeglądarce - skoro nie używasz internetu oid wczoraj to wiesz jakie.
Krzychur
no racja ale przeciez mozna ustawic na forum no-cache
spenalzo
A wiesz że to wymusza pobranie strony z serwera, co za tym idzie dodatkowe obciązenie łącza, które i tak już jest obciążone.
Lepiej uaktualnij sobie przeglądarke... Polecam mozille www.mozillapl.org - nigdy nie mam problemów z odświeżaniem.
Krzychur
wzasadzie to masz racje. A przy okazji mam mozille operke tez, ale nie lubie czekac az sie uruchomi a przy starcie to nie bo i tak sie dlugo laduje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.