Witam. Wiele kombinowalem lecz nie udalo mi sie odczytac wiadomosci.. jedyne co zrobilem to wyswietlanie ile mam wiadomosci oraz ile zajmuja .. robilem to za pomoca pop3. Mam platny hosting ale nie obsluguje imap
potreb
19.08.2009, 17:38:35
Pytasz o pocztę czy tylko stwierdzasz?? Jak imap nie obsługuje to kicha, a curl??
erix
19.08.2009, 17:54:48
Na phpclasses jest biblioteka do obsługi POP3/IMAP działająca jako wrapper do strumieni, AFAIK odczyt odbywał się jako imap://2 (msgid).
kyku
21.08.2009, 23:06:35
erix nie za bardzo wiem co napisales ale ta biblioteke na phpclasses mam, i to wlasnie dzieki niej odczytalem ilosc wiadomosci i ich wage Ale nie da sie tam (przynajmniej nie znam sposobu) odczytac wybranego maila http://www.phpclasses.org/browse/package/2.html tego uzywam. Zna ktos moze sposob na oczytanie wiadomosci ?
refresh
ucho
22.08.2009, 10:23:12
Przecież wbudowana rodzina funkcji imap_* działa także na pop3, nie widzę problemu ani potrzeby szukania dodatkowych klas =)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.