bambolo
29.08.2009, 15:54:54
Witam mam zainstalowany scrypcik sexylightbox ale mam mały problem jak mam dopasowac okno do danej rozdzielczosci ekranu bo jak wiadomo są rozne

podajac w % nic sie nie zmienia

jest na to jakis sposób ? oto kawalek kodu w którym ustawia sie wielkosc
<a href="http://www.google.com?TB_iframe=true&height=450&width=800" rel="sexylightbox" >Gooooogle
</a>
Nie moge sie z tym poradzic

pomoze kto

Pozdrawiam
Pawel_W
29.08.2009, 16:06:50
wykryj rozdzielczość za pomocą js, na necie jest pełno skryptów
bambolo
29.08.2009, 16:13:09
Cytat(Pawel_W @ 29.08.2009, 17:06:50 )

wykryj rozdzielczość za pomocą js, na necie jest pełno skryptów

brakowało jeszcze dopisac google.com

i po co to forum ?
thek
29.08.2009, 16:52:57
Po to by podrzucać nie tylko gotowce ale i sugestie lub porady. Za pomaganie ludziom nikt tu kasy nie dostaje, więc nie mają obowiązku Ci udzielać gotowej odpowiedzi. Traktuj forum jako pomoc w rozwiązywaniu problemu, a nie wyjście z niego. Ja też tu siedzę i pomagam ludziom, choć mam rodzinę i pracę. Myślisz, że dostaję ja lub ktokolwiek za to jakiekolwiek gratyfikacje pieniężne? Poświęcamy swój czas by ktoś zaczął być może myśleć i sam znalazł rozwiązanie lub użył innego forum lub google do jego znalezienia. A tu wpada ktoś z podejściem: "musicie mi podać wszystko na tacy". W pracy mi płacą, żebym był miły dla idiotów, którzy nie potrafią się nawet zalogować, a mnie mają za śmiecia. Tutaj mogę na takich położyć lachę bo nie mam moralnego i finansowego celu w tym by takiej osobie pomagać. Weź to sobie lepiej do serca bo pomaga się tym którzy tej pomocy oczekują, ale jej nie żądają.
Kolega powiedział Ci czego masz szukać. Jeśli nie potrafisz pójść sam o krok dalej to jest Twój, a nie jego problem.
erix
29.08.2009, 19:56:57
I do odpowiedzi ~theka - nic dodać, nic ująć.
Temat zamykam, ze względów oczywistych.