Chcę przenieść newsy z starego skryptu na nowy i napisałem do tego cos takiego, ale nie działa, pisze: Zapytanie zakończone niepowodzeniem 2 nie wiem dlaczego... oto kod:
<?php include './Global.inc'; ThmStart ('', $top); MysqlStart (); $query = "SELECT * FROM ep_news ORDER BY news_id ASC"; MysqlEnd(); { $title = iconv('ISO-8859-2','UTF-8',$news['news_subject']); $id = iconv('ISO-8859-2','UTF-8',$news['news_id']); $stresc = iconv('ISO-8859-2','UTF-8',$news['news_news']); $tresc = iconv('ISO-8859-2','UTF-8',$news['news_extended']); $autor = iconv('ISO-8859-2','UTF-8',$news['news_name']); $group = iconv('ISO-8859-2','UTF-8',$news['news_cat']); $czytan = iconv('ISO-8859-2','UTF-8',$news['news_reads']); MysqlStart (); $zapytanie = "INSERT INTO zs4_news (title, stresc, tresc, autor, group, czytan) VALUES (".$title.", ".$stresc.", ".$tresc.", ".$autor.", ".$group.", ".$czytan.")"; } /* id='$id', title='$title', stresc='$stresc', tresc='$tresc', autor='$autor', group='$group', czytan='$czytan' */
news_id
news_subject
news_cat
news_news
news_extended
news_breaks
news_name
news_datestamp
news_start
news_end
news_visibility
news_reads