Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [JavaScript][PHP] Dynamiczny zegarek. Problem
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
maxil
walić to forum
wookieb
Cytat(maxil @ 14.09.2009, 23:50:32 ) *
Ja nie znam języka javascript dlatego sam tego nie umiem zrobić.
(questionmark.gif)
Już dużo przeczytałem tortuali i manuali na temat języka javascript ale jeszcze nie umiem go do tego stopnia aby sam to wykonać, dlatego zwracam się z prośbą do was. Mam nadzieje że się ktoś zlituje nademną i mi pomoże w moim problemie.

Założymy konkurs na najśmieszniejsze łgarstwo na forum. Jesteś pierwszym kandydatem.
Masz jeszcze jeden tutorial do swej obszernej kolekcji. http://www.tizag.com/javascriptT/javascript-innerHTML.php
wookieb
Śmieje się z powszechnego lenistwa i łgarstwa. Wiesz ile jest tutaj takich tematów stylu "czytałem ale nic nie koomam"?
A wiesz ile jest takich co może i umieją mniej ALE CHCĄ SIĘ UCZYĆ I SĄ W ZNACZNEJ MIERZE SAMODZIELNI? bardzo mało i przypadki jakie spotkałem na tym forum mogę policzyć na palcach obu dłoni.

Dodatkowo potwierdziłeś swoje lenistwo nie przeczytając nawet linka. Czyli liczysz (TFU przepraszam złe słowo), ŻĄDASZ abyśmy zrobili za ciebie a z takim podejściem ozięble żegnamy.

A zdanie "jak nie chcesz mi pomóc to po co w ogóle się wypowiadasz w tym temacie? " powinno być dodatkowym buttonem w edytorze forumowym smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.