Mam zainstalowane Vertrigo server na moim kompie, probuje wrzucic baze danych przez phpmyadmin, ale dostaje za kazdym razem taki komunikat:
Fatal error: Maximum execution time of 300 seconds exceeded in C:\Program Files (x86)\VertrigoServ\Phpmyadmin\libraries\import\sql.php on line 121
ok, znalazlem programik ktory dzieli baze na mniejsze czesci: SQL dump splitter. Podzielil mi ladnie baze na 55 czesci, srednio prawie po 1MB. Probuje to wrzucic przez phpmyadmin i nadal dostaje ten sam komunikat :/ nie wiem kurde co jest, oczywiscie nie znam sie prawie w ogole na tym i nie mam pojecia jak to zrobic, zebym sobie mogl wrzucic te baze do siebie. Bylem pewien ze problemy beda przy wrzucaniu na serwer, bo na dysku to to powinno sie wgrac w 10 sekund a nie zebym ja mial jeszcze jakis problemy z tym... nie wiem, doradzi ktos jak taka wielka baze wgrac poprzez phpmyadmin?
Vertrigo umozliwia jeszcze korzystanie z linii komend, moze sie z adminem serwera tez dogadam zebym mial do niej dostep, o ile to cos pomoze.
No i przydaloby sie roziwazanie zautomatyzowane, ale jak nie bedzie wyjscia to wrzuce recznie te 55 czesci

pozdrawiam