Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wykonam] Wykonam stonę internetową, skrypty.
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
misiuziu
Witam

Wykonam stronę internetową i/lub skrypty w PHP (od najprostszych do tych bardziej skomplikowanych). Jestem zainteresowany także pracą na stałe w Krakowie.

Moje pełne CV, wraz z portfolio dostępne są pod adresem www.sierzanski.pl.

Strony i skrypty wykonuje solidnie i z pasją.

Tomasz Sierżański
tomasz.sierzanski@op.pl
NuLL
W jaki sposób solidnie wykonujesz swoją pracę skoro na twojej stronie można wysłać formularz kontatkowy podając niepoprawny adres email ?
Spawnm
+ losowo wybrana strona z portfolio podatna na pewien atak.
(jeśli autor jest zainteresowany która i na co, zapraszam na priv, tutaj nie piszę co by ktoś nie uszkodził jej.)
Pawel_W
Cytat
Ostrzeżenie: Odwiedzenie tej witryny może spowodować uszkodzenie komputera.

to tyle...
Solimo
Popraw obsł. błędów, a przede wszystkim podawanie fikcyjnych zmiennych! blinksmiley.gif
misiuziu
Cytat(Pawel_W @ 20.09.2009, 19:55:34 ) *
to tyle...

Zwykła literówka w nazwie pliku. Działa już w tej chwili poprawnie.

Cytat(Solimo @ 21.09.2009, 01:36:59 ) *
Popraw obsł. błędów, a przede wszystkim podawanie fikcyjnych zmiennych! blinksmiley.gif

Cytat(NuLL @ 20.09.2009, 19:27:18 ) *
W jaki sposób solidnie wykonujesz swoją pracę skoro na twojej stronie można wysłać formularz kontatkowy podając niepoprawny adres email ?

Dzięki za konstruktywne uwagi. Zostało to poprawione.
nospor
na formularzu kontaktowym można wykonać atak [usunalem nazwe]

ałc... na stronach z portfolio też. ale to chyba spawnm już o tym mowil
ałć poraz drugi... dużo tych dziur

Jak te dziury mają się do tekstu
Cytat
Strony i skrypty wykonuje solidnie i z pasją.

?
Rozumiem, każdemu zdarzają się jakieś błędy ale brak podstawowych zabezpieczeń przed podstawowymi atakami to chyba troche za szybko by pisać "solidnie"

edit down:
Dowciapny jestes.... najpierw poprawiłeś błędy a potem walisz byśmy cię zhakowali i udajesz jeszcze wielkie oburzenie... normalnie gryps się ciebie trzyma niesamowity.

No ale muszę Cię zasmucić. XSS poprawiłeś ale sql injection jak było tak jest.
misiuziu
Cytat(nospor @ 22.09.2009, 09:56:30 ) *
na formularzu kontaktowym można wykonać atak [usunalem nazwe]

ałc... na stronach z portfolio też. ale to chyba spawnm już o tym mowil
ałć poraz drugi... dużo tych dziur

Jak te dziury mają się do tekstu

?
Rozumiem, każdemu zdarzają się jakieś błędy ale brak podstawowych zabezpieczeń przed podstawowymi atakami to chyba troche za szybko by pisać "solidnie"

Dobra, nie ukrywam, że mnie lekko "denerwujecie". Założyłem więc nowy temat i zapraszam do wzięcia udziału w konkursie. Temat znajduję się tutaj i dotyczy próby włamu, na którąś ze stron zrobionych przeze mnie. Nagroda jest nieduża, ale skoro twierdzicie, że tak łatwo dokonać ataku, to będzie to dla was błahostka.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.