Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML]Szablon allegro
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
poppe
Witam,
Po tym jak dowiedziałem się ile kosztuje wykonanie szablonu na aukcje allegro, postanowiłem sam zrobić coś, powiem szczerze, że od strony grafiki bardzo dobrze mi wyszło wyszło wszytko. Ale mam problem z obóbką tego w HTML, tzn. pracuje w Macromedia Dreamweaver 8, tam kodowanie w html jest dość proste, bo sam mi generuje kod html. Lecz z jednym problemem się borykam, jak mogę zrobić np: kolumne menu, która będzie się automatycznie dopasowywać do długości wpisanego tam tekstu? Proszę o wskazówki, pozdrawiam.
wNogachSpisz
Ile kosztuje? 5 zł?

kolumna której szerokość bedzie się dopasowywać do tekstu hmm, kilka linijek w css, text-wrap i maly padding zeby tekst się z krawędzą nie stykał.

Nie zapomnij przetestować jak szablon będzie wyglądał po przepuszczeniu przez parser allegro, radze do każdej nazwy klasy dodać jakiś własny uniklalny przedrostek, kiedyś jedną z klas nazwałem .right i sie kłuciło z css allegro :-]

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.