Potrzebuje troche pomocy lub jakiejs wskazowki bo nie moge sobie z tym poradzic, a nic sensownego w tym temacie nie moge znalesc. Wiec do rzeczy, mam sobie oto taki kawalek kodu
... echo "<form action='index.php' method='post'> <input type='tekst' name='n_name' value='$name' maxlength='30'> <input type='tekst' name='n_pass' value='$pass' maxlength='30'>"; <input type='submit' name='submit' value='ZAPISZ'> </form>"; ... if (isset($n_name) || isset($n_pass)){ $tmp = array($n_name,sha1($n_pass)); $dane = implode("||",$tmp); if(file_exists("user.php")){ $plik = "user.php"; $fp = fopen($plik, "w"); @fwrite($fp,$dane) or die ("Nie mozna zapisac danych"); fclose($fp); session_destroy(); // <----------- ? } } ...
Chodzi mi dokladnie o niszczenie sesji. Kod zmienia mi haslo i urzytkownika wszytsko dziala poprawnie, ale ... nie tak jak oczekuje :-). W zamysle chcialem uzyskac sytuacje, ze po zapisie w pliku sesja zostaje przerwana i urzytkownik (admin) zostaje przeniesiony z powrotem na strone logowania do panelu. Owszem kod dziala w ten sposob, ale nastepuje zapis i strona "stoi" nie nastepuje przeniesienie. Dopiero jak wystapi odswierzenie strony lub proba przejscia na inna zakladke itp. I tu moje pytanie czy da sie temu jakos zaradzic? Wydaje mi sie, ze probowalem juz wszytskiego, a i moja sesja jest bez ciasteczka. Jesli ktos ma jakies sugestie to prosze o pomoc.
Pozdrawiam
Wojtek M.