Od samego poczatku jak znalazlem to forum mam z nim jakies dziwne problemy, mianowicie
wszedzie pojawiaja sie dziwne znaki np "ded", "0fe" , "6dg" itp.
Np. pisze jakiegos posta i zamiast napisanego slowa "Przedstawiam" mam slowo "Przed 0fb stawiam", albo strona calkowicie traci wyglad bo te znaczki dostaly
sie miedzy znaczniki html i strona wyglada jak po II wojnie swiatowej :/
To moze bym jeszcze jakos przezyl, gorzej jednak jest gdy te dziwne znaki wkradaja sie do linkow zamieszczonych na tej stronie i przez to serwer
wywala ze albo "bledne zapytanie", albo ze taka strona nieistn
abf
ieje a w linku mam takie cos "http://www.forum.pDEDhp.pl", albo "ht0FBtp://www.forum.php.pl", etc.
Zdarza sie tez ze w buttonie "Wyslij posta" wkradna sie te znaczki i jedyne co mi pozostaje to od nowa pisac posta i miec nadzieje ze tym razem zapisze.
Czasem trwa to kilka godzin i wtedy nie moge ani odpisac, ani zamiescic nowego posta (myslalem newet ze mam bana, ale pozniej zobaczylem ocb).
Przyszlo mi do glowy ze moze jakims cudem mam wirusa na komputerze, wiec przeinstalowalem system - mam oryginalny na laptopie - ale to tez nic nie pomoglo, dodam ze na innych stronach wszystko jest OK, tylko na waszej mam takie problemy - moze wy macie jakiegos wirusa na serwerze (w to watpie) ?
Prosze o odpowiedz, bo to pytanie mnie nurtuje od dluzszego czasu i chcialbym ten problem jakos zlikwidowac bo jest on bardzo WKUR***** problemem

PS - przed chwila mialem ten sam problem, ale cos nowego sie pokazalo, otoz gdy chcialem ponowic probe wyslania mojego posta, to w okienku textarea, gdzie wpisuje sie tresc posta mialem wasz skrypt php strony - powaznie pisze - nie kod html, tylko caly skrypcik :]