Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Filmy z youtube we własny odtwarzaczu
Forum PHP.pl > Forum > PHP
sirokan
Witam
Chciałbym dowiedzieć się czy istnieje możliwość sczytywania i wyświetlania filmów z youtuba w innym odtwarzaczu niż ten, który jest na powyższej stronie? Dodatkowo czy jest możliwość usunięcia loga youtuba, bądź też zastąpienia go innym?

Zdaje sobie sprawę z tego, że naruszało by to regulamin youtuba, ale prawdopodobnie przy takiej ilości stron, które sczytują filmy z tego serwisu nikt nie będzie sprawdzał niszowego serwisu (?)

Szukając odpowiedzi na moje pytanie natknąłem się na taka wypowiedź :
,,zawsze możesz wyciągnąć plik flv i hotlinkować go do swojego playera"
Plik będzie hostowany przez youtuba i wyświetlany bez loga ?

Drugi pomysł z jakim się spotkałem miał wyglądać mniej więcej tak, że na stronie miał być inny odtwarzacz, który przysłaniałby ten youtuba. O ile dobrze zrozumiałem autora tej teorii to odtwarzacze miały się na siebie nakładać. Czy jest to w ogóle technicznie możliwe?

Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Pozdrawiam
erix
Cytat
Zdaje sobie sprawę z tego, że naruszało by to regulamin youtuba, ale prawdopodobnie przy takiej ilości stron, które sczytują filmy z tego serwisu nikt nie będzie sprawdzał niszowego serwisu (?)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.