Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Outlet - sklep z odzieżą
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
-andrew-
Strona outletu zajmującego się sprzedażą odzieży sprowadzanej z USA. Na razie nie został zrobiony sklep z prawdziwego zdarzenia, ale w przyszłości istnieje możliwość rozbudowy.

Wykonano w symfony w wersji 1.2.4 (Propel)

www.premium-outlet.pl

Wszelkie komentarze mile widziane.

koderrr
szaro i nudno

top beznadziejny

w belce brands , dlaczego nie ma odnosnikow

kategorie po lewej tez slabo widoczne
askone
Hej

Braki:
  • podziału na odzież damską, męską, obuwie
  • dlaczego "Home" a nie "Strona główna"
  • layout szary i nieciekawy
  • górne menu totalna porażka
  • informacja o rozmiarach mało widoczna - długo patrzyłem zanim znalazłem
  • brak wyszukiwarki według kryteriów użytkownika - jeśli jest to nie znalazłem
  • Tekst "to legalna firma zarejestrowana w USA" mnie rozłożył winksmiley.jpg
edit:
Znalazłem podział na kategorie: damskie, męskie i dziecięce - ale może lepiej jakbym tego nie znalazł. Kurcze co to za kolory.... Już nawet ja z moimi brakami wiem, że te barwy nie pasują do siebie winksmiley.jpg Zdecydowanie potrzebujesz grafika

Póki co tyle
Pozdrawiam
varez
z takim layoutem to juz chyba zrezygnuj z tych szarych grafik i w samym css wszystko ostyluj..

Cytat
Chcesz kupić?
SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI"

Jakoś nie wróżę że komus sie bedzie chciało w taki sposob kupowac. w dobie miliona sklepow internetowych, gdize kazdy moze przebierac wybierac pisanie maili do kogos co, za ile i jakie chce kupic jest .. strata czasu.
cyngiel
Zdecydowanie potrzebny formularz kupna, jakiś koszyk zakupów jak w innych sklepach itp.

layout sprawia wrażenie niedokończonego, zdecydowanie do poprawy, brakuje w nim detali, które by wszystko ożywiły i uporządkowały
-andrew-
Dzięki za komentarze.

Jeśli chodzi o stronę graficzną, to niestety nic na to nie poradzę - to jest ode mnie niezależne.

Generalnie uwagi pokrywają się z tym co już zauważyłem, więc nie jest źle. Wkrótce zaczynam pracę nad rozszerzeniem tej strony, aby stała się prawdziwym sklepem internetowym, a nie tylko samą wystawą oferowanego towaru.
greenik
Lepiej by było to postawić na jakimś CMS'ie sklepowym + do tego własny szablon.
-andrew-
Cytat(greenik @ 1.12.2009, 18:17:06 ) *
Lepiej by było to postawić na jakimś CMS'ie sklepowym + do tego własny szablon.

I tak i nie. Owszem, prawdopodobnie teraz pod tym adresem istniałby prawdziwy sklep, ale nie nauczyłbym się wielu ciekawych rzeczy. Poza tym nie chciałem iść w gotowe rozwiązania typu Magento czy ZenCart. Ewentualnie w grę wchodziło jeszcze zrobienie tego w Drupalu przy użyciu Ubercart. Podoba mi się symfony i to w jaki sposób budowane są w tym frameworku aplikacje oraz cała społeczność i dokumentacja, która jest naprawdę świetna.
thomson89
Top chaotyczny, menu cieżkie do czytania.

Nie lubię takich kolorów, ale o gustach się nie dyskutuje tongue.gif
tog
wyglad lezy
czarnobiale zdjecia z czasow komuny sa ciekawsze...

jesli nie jest to tylko niezaplanowane dzialanie w afekcie tylko przemyslana decyzja o zalozneiu sklepu to kup sobie grafike z prawdziwego zdarzenia
albo przynajmniej jakis darmowy szablon sziagnij biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.