Mam pewien problem. Otóź w formularzu mam rozwijaną listę wyboru motywu i chce zrobić coś takiego że jak ktoś wybierze powiedzmy motyw 3 to się automatycznie wygneruje plik z motywem 3, natomiast jak wybierze 2 motyw to sie wygneruje plik z motywem 2 itd.
Mam taki kod :
Kod
<form action="/" method="post">
<div id="imie">Imię<input type="text" name="imie" id="imie-t" /></div>
<div id="nazwisko">Nazwisko<input type="text" name="nazwisko" id="nazwisko-t" /></div>
<div id="wiek">Wiek<input type="text" name="wiek" id="wiek-t" maxlength="2" /></div>
<div id="miasto">Miasto<input type="text" name="miasto" id="miasto-t" /></div>
<div id="motyw">Motyw:<select name="motyw" id="motyw-t"><option value="0">Wybierz motyw</option>
<option value="1">1</option> //tutaj chce zrobic aby po wybraniu motywu, jak sie wcisnij button generuj, wygnerował się właśnie ten plik.
<option value="2">2</option> /tutaj chce zrobic aby po wybraniu motywu, jak sie wcisnij button generuj, wygnerował się właśnie ten plik.
<option value="3">3</option> /tutaj chce zrobic aby po wybraniu motywu, jak sie wcisnij button generuj, wygnerował się właśnie ten plik.
<option value="4">4</option> /tutaj chce zrobic aby po wybraniu motywu, jak sie wcisnij button generuj, wygnerował się właśnie ten plik.
<option value="5">5</option> /tutaj chce zrobic aby po wybraniu motywu, jak sie wcisnij button generuj, wygnerował się właśnie ten plik.
</select>
</div>
<div id="button"><input type="submit" value="Wygeneruj" /></div>
</form>
<div id="imie">Imię<input type="text" name="imie" id="imie-t" /></div>
<div id="nazwisko">Nazwisko<input type="text" name="nazwisko" id="nazwisko-t" /></div>
<div id="wiek">Wiek<input type="text" name="wiek" id="wiek-t" maxlength="2" /></div>
<div id="miasto">Miasto<input type="text" name="miasto" id="miasto-t" /></div>
<div id="motyw">Motyw:<select name="motyw" id="motyw-t"><option value="0">Wybierz motyw</option>
<option value="1">1</option> //tutaj chce zrobic aby po wybraniu motywu, jak sie wcisnij button generuj, wygnerował się właśnie ten plik.
<option value="2">2</option> /tutaj chce zrobic aby po wybraniu motywu, jak sie wcisnij button generuj, wygnerował się właśnie ten plik.
<option value="3">3</option> /tutaj chce zrobic aby po wybraniu motywu, jak sie wcisnij button generuj, wygnerował się właśnie ten plik.
<option value="4">4</option> /tutaj chce zrobic aby po wybraniu motywu, jak sie wcisnij button generuj, wygnerował się właśnie ten plik.
<option value="5">5</option> /tutaj chce zrobic aby po wybraniu motywu, jak sie wcisnij button generuj, wygnerował się właśnie ten plik.
</select>
</div>
<div id="button"><input type="submit" value="Wygeneruj" /></div>
</form>
Próbowałem już pomiędzy listę do każdego przykładu wstawiać ocpję <form method="post" action="nazwapliku.roz"> Ale nic to nie dawało.
Proszę o pomoc.