Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PLUG organizuje Konferencję PHP
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
blooregard
Co o tym sądzicie?
http://www.linux.pl/?id=news&show=5584
Spawnm
Nic konkretnego jeszcze nie ma , więc co tu sądzić ?
darko
Cytat
która będzie dotyczyć programowania i administrowania tym wszystkim, co tworzone jest w PHP albo ma związek z tym popularnym językiem.

A to się w ogóle da chociaż ogólnikowo omówić w jeden weekend questionmark.gif Ciekawe, zobaczymy, co z tego wyjdzie, jak wystartują, to może się wybiorę.
blooregard
Cytat
Nic konkretnego jeszcze nie ma , więc co tu sądzić ?

Chodzi o samą ideę takiej konferencji. Poza tym, forum.php.pl jako największa polskia społeczność związana z PHP może w jakiś sposób powinno/mogłoby/chciałoby, ale się boi (niepotrzebne skreślić smile.gif ) jakoś się w to wydarzenie zaangażować?

Pytam po prostu o Wasze opinie na temat samego faktu, że ktoś organizuje takie wydarzenie, a nie np. o konkrety z agendy. A pytam w kontekście tego, co można zauważyć na php.net, w kolumnie "User group events".
Gryf
hmm... co sądzę? Jak najbardziej jestem za wszelkim tego typu "spotkaniami"
jeśli czas pozwoli to z chęciom wpadłbym posłuchać o PHP ;]
także dopisałem się do listy dyskusyjnej <- aby być na bieżąco.
Zyx
Ja czekam na jakieś konkretniejsze informacje. Gdy się pojawią, będę tak kombinował, by na nią pojechać i nie tylko.
zzeus
Chętnie bym się przeszedł na konferencję PHP, jeśli takowa byłaby organizowana we Wrocławiu smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.