Cytat(boddah85 @ 15.12.2009, 12:33:31 )

Rozumiem, że jak mam 20 różnych ikonek to dla każdego elementu pisać klasę z odpowiednim tłem? A co w przypadku kiedy dany element ma już tło?
Tak, należy pisać odpowiednie klasy ponieważ ikonka to tylko upiększacz do zawartości, a takie jest założenie CSS-a. Jeżeli jeden element ka kilka teł to niestety trzeba opatrzyć go w div-a. Obecna wersja CSS-a nie pozwala na użycie kilku teł dla jednego elementu.

Proszę o wytłumaczenie co jest w tym przypadku błędem.
Dla przykładu:
Czy tutaj paragraf jest odpowiednio użyty?

Chodzi o nazwy/klasy ? W jakim celu ?
Bo taka jest oznaka profesjonalnego podejścia do pracy. Zaletą niektórych dziedzin nauki jest ich uniwersalizm językowy. W informatyce głównym językiem jest angielski i tego powinniśmy się trzymać.

Jeśli mnie pamięć nie myli to tabel używam tylko do wyrównywania pól formularza. Czy jest to faktycznie wielki błąd ?
Gdybyś zakładał ten topic tylko z założeniem, że oczekujesz "wielkich błędów" to nie doczekałbyś się niczego. O to chodzi w poprawnym programowaniu, że należy w 100% przestrzegać reguł (o ile jest to możliwe, ale w tym wypadku tak). Nie ma odstępstw, że może być jeden błąd na stronie, ponieważ to byłoby sprzeczne z samym założeniem tworzenia standardów. Tabel nie używamy do wyrównywania czegokolwiek!

Może się mylę, ale wydaje mi się, że tak właśnie jest. Wszystko co najważniejsze jest napisane przecież w PHP, a JS to tylko dodatek, który pojawia się w kilku miejscach.
To, że użyłeś PHP to nie oznaka, że strona jest przystosowana do obsługi bez włączonego js-a. U ciebie nie działa przekierowanie bo wyborze marki z listy "dobierz opony do swojego auta".