Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolantariat]Zespol do tworzenia gry.
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
bartek6949
Poszukuje zespołu do rozwoju gry gra.Gra jest zrobiona w 90% prze ze mnie wygląd pochodzi z darmowy.Mam tyle pomysłów a czasu mało.Zespól musiał by zawierać z 8 osób bo z 5 pracowało by nad rozwojem tej gry a 3 nad robieniem nowej gry podobnej do tibi chodzi o plansze i była by ona w js.Wszystkich chętnych proszę o kontakt gg:11877709.Wymagania:dal każdego coś się znajdzie do roboty.

Ciągle jeszcze poszukuje.
bim2
Na początek postaraj się napisać treść posta poprawnie, bo ciężko Cię zrozumieć. Nikt nie będzie brał Cię na poważnie. Jakie masz plany na rozwój, reklamę, przyciągnięcie userów? Jakie wynagrodzenie oferujesz? Napisz coś więcej.

Co znaczy "chodzi o plansze"? Mówisz o wykorzystaniu grafiki Tibijskiej?
bartek6949
chodzi o to ze postac bedzie sie poruszala po planszy 2d
Moli
Ja chce, ja chce !
bim2
Wiem o co chodzi. Sam tworzę podobna grę, tyle że prace nad grą są o wiele dalej posunięte niż widziałem w dziale Oceny twoją grę. Nadal jednak nie opisałeś systemu interakcji, przyciągnięcia usera do gry. Jak to ma działać? Poruszanie po planszy. To w JS zwykłe zmienienie position i tyle. Mogę Ci to zrobić smile.gif Ile mi zapłacisz?

Pomyśl przez chwile kto to będzie traktował poważnie?!
bartek6949
niechodzi o zwykla zmiane position tu masz co narazie zrobilem opieram sie na grafice tibi bo uwazam ze jest bardzo fajna ale niestety jezeli projekt nabierze rytmu to trzeba bedzie ta grafike zmienic grafika nalezy do cipsoft
bim2
1. Naucz się pisać po polsku i stosować kropki, przecinki itd.
2. Wiem, że należy do CipSoft, gram w Tibię.
3. Jeśli nie chodzi o position to napisz o co, bo jak już 3 razy pisze, nikt Cię nie bierze na poważnie.

No powiedz tak szczerze, czy ktoś się już głosił? Hę?
Spawnm
Cytat(bim2 @ 4.01.2010, 19:08:24 ) *
No powiedz tak szczerze, czy ktoś się już głosił? Hę?

Czytaj posty, Moli się zgłosił winksmiley.jpg
bim2
Sprecyzuje, czy ktoś poza Moli się zgłosił? Widzę, że Moli ma duże chęci, ale powiedział to z taką ironią, że nie wiem co myśleć tongue.gif

Czy nie można usuwać takiego typu ogłoszeń? Przecież to tylko zaśmieca forum.
Wicepsik
Oferta typu:

Znajdę tanią siłę roboczą, która za mnie zrobi wszystko. Gdy już skończycie to rozstaniemy się, a ja w przyszłości na tej grze sobie zarobie.

// Już nie raz widziałem tego typu ogłoszenia, szczególnie dotyczące tibii. I w większości wypadków kończyło się tak jak napisałem.
Tibia - chamstwo, oszuści, osoby które nie znają podstaw ortografii (muj, kture, som (są blinksmiley.gif ) itd.), oczywiście są wyjątki
darko
Dokładnie, może Szanowny Autorze tematu zdradzisz nam swoje plany i cele odnośnie gry? Być może właśnie znalazł się człowiek propagujący idee wolnego oprogramowania i ma zamiar wypuścić projekt na otwartej licencji, a być może jestem naiwny i Wicepsik ma rację?
bartek6949
Mam cos problemy z pisaniem postow.Nie pojawiaja sie odrazu.Mialem dac wczesniej link ale cos nie wskoczyl.link
Osobiscie nie gram w tibie.Nie lubie tej gry.Napewno nie o otwartym kodzie ale fragmenty moglbym udostepnic.Poczatkowo chcialem sam tworzyc ale nie jestem w stanie.
bim2
Darko, nie mam zamiaru tego wypuszczać na otwartym kodzie. Niestety, ale już trochę nad tym pracuję i chciałbym w przyszłości może na tym zarobić.
Dla ciekawskich:
http://www.youtube.com/watch?v=BJ0N66XpRxs...eature=channele
Na moim profilu więcej filmików prezentacyjnych.

Czemu nie jesteś w stanie sam? Rozumiem, że szukasz naiwniaka który zrobi grę za ciebie a ty będziesz sobie czerpał z gry profity?

PS. Nie odpowiedziałeś na moje pytanie nadal. Kto się już zgłosił?
bartek6949
Jestem ciekawy jak dużo czasu poświęcasz na tworzenie tej gry i ile już poświęciłeś .Podziwiam cię bo bardzo dużo już masz zrobione ale wątpię abyś kiedyś skończył ta grę .Widać ze wywodzisz się z szlacheckiej rodziny oni zawsze pytali co ja będę z tego miał ,a co jeżeli itd. I do czego to doprowadziło??Były powstania ale co z tego ze były jak nikt nie chciał walczyć .Po co mam mu pomagać żeby został królem przecież ja zrobię własne powstanie i ja zostanę królem.Pozdrawiam.
bim2
Ahh, wydało się. Co z tego, że mój tata był hrabią jak i tak ma kredyty? Oo

Czyli, ogólnie mówiąc nie dajesz nic w zamian, a liczysz, że ludzie to zrobią za darmo.
Spawnm
Z tego co piszesz bartek6949 wynika że szukasz Chłopstwa do czarnej roboty które cię wyniesie na szczyty ... powodzenia.
Ale miskę ryżu to byś zaproponował tongue.gif
emp
Jak nie masz co jeść to myślę że społeczność forumowa ci pomoże i razem się ściepniemy na jakaś konserwę, albo paprykarz dla ciebie.
blooregard
Cytat ze strony głównej Twojej gry:
Cytat
Bład

Dzisiaj 23 grudnia zauważylem ze niekture osoby posiadaja za duzo ataku.Jezlei szybko sie nie dowiem jak tworzycie ten bład wszystkie podejrzane postacie zostana zablokowane i ich adresy ip.Dla osoby ktora pierwsza powie jak zrobic tyle ataku dostanie 100.000 złota.Pisac na gg:11877709,albo na forum.

Myślisz, że coś takiego przyciągnie kogokolwiek kumatego w PHP, żeby pomóc Ci w tworzeniu tej "supergry beta 1.5" ? Przecież to zalatuje 13-letnim gimanzjalistą na kilometr, i to w dodatku takim, który na polskim chyba w kropki grał.
Sama umiejętność wyklepania czegokolwiek w PHP to trochę za mało, by zachęcić do współpracy. No chyba, że takich "orłuf", jak Ty. To wtedy powodzenia Wam życzę. Na stronie głównej będą wtedy teksty w stylu:
"Elo ziomy, zrubta 1000 doswiadczenia, to bedzie 100 zlota. pisac na gg, ktury tam pierwszy zrobi."
Full proof normalnie...

~emp, może zamiast konserw i paprykarza zrobimy dla ~bartusia6949 zrzutę na słownik ortograficzny? smile.gif W szkole na długiej przerwie sobie obiad zje...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.