mam formularz w którym zawarte są dane takie jak KLIENT i ASORTYMENT
[list=1][*]<form id="form" method="post"[*]<SELECT NAME="klient" onChange="this.form.submit(action='wystawfp.php');" >[/list]
po wybraniu klienta cofa mi na wystawfp.php i w polu asortyment pojawiają się tylko produkty danego klienta. Oczywiście wszystko
opiera się na bazie mysql.
Po wybraniu asortymentu dla danego klienta chce aby po kliknięciu przycisku DODAJ, otwierało się nowe okienko, w nowym oknie z wymiarami 200x200px gdzie będzie "podaj ilość, podaj cenę" i przycisk dodaj, który zamknie okno, i na mojej stronie wystawfp pokaże się pozycja:
1. ASORTYMEN ILOŚĆ CENA
do tego będę mógł dodać drugą pozycję asortymentu z mojego selecta i znowu DODAJ i znowu małe okienko itd...
Czyli konkretnie potrzebuję pole po którym skrypt wróci do strony i w selekcie ASORTYMENT wyświetli tylko asortyment danego klienta i
skrypt nad którym się zastanawiam i nie moge sobie poradzić, ten który wyśle mnie do innego okna.
Ja wymyśliłem coś takiego:
[list=1][*]<input type="submit" value="Dodaj" onCilck="this.form.submit(action='wystawfp1.php' target='_blank');">[/list]
Dodam jeszcze cały kod
$klient=$POST_[$klient]; $kod=$POST_[$kod]; include('zbaza.php'); $zapytanie1 = "SELECT `id`,`klient`,`kod` FROM `klienci` group by `klient` order by klient ASC"; $idzapytania1 = mysql_query($zapytanie1); while ($wiersz1 = mysql_fetch_row($idzapytania1)) { $jest=$wiersz1[1]; } if(isset($jest)) { echo '<div id="wiad">'; echo '<div id="headerwiad">'; echo 'WYSTAW FAKTURĘ'; echo '</div>'; echo '<div id="midwiad">'; $zapytanie1 = "SELECT `id`,`klient`,`kod` FROM `klienci` group by `klient` order by klient ASC"; $idzapytania1 = mysql_query($zapytanie1); ?> <form id="forma" method="post"><center><table border="0" width="500"><tr><td widht="200" align="center">KLIENT</td><td align="center">KOD</td></tr><tr><td align="center"> <SELECT NAME="klient" onChange="this.form.submit(action='wystawfp.php');" > <? { } ?> <tr><td align="center"><center> WYBIERZ ASORTYMENT </center><SELECT NAME="kod"> '; <? $zapytanie2 = "SELECT `kod` FROM `klienci` where `klient`='$klient'"; { } ?> <tr><td><center><input type="submit" value="Dodaj" onCilck="this.form.submit(action='wystawfp1.php' target='_blank');"></center></input>