Cytat(wNogachSpisz @ 18.01.2010, 16:01:59 )

I własnie za ten tekst zostaniesz pozwany przez moją firmę o zniesławienie, Gratuluje!
Twoje 6 groszy, nie rozmieszaj mnie, pewnie twoja oplata zostal zwyczajnie przeoczona, zamiast napisac w pomocy piszesz na forum, jestes gosciem do odtrzelenia.
Czy może chodzi o ten przelew?
// Dane ukryte
Spodziewaj się listu.
Co do rejestracji domen to jest delikatny poślizg związany z wyborem nowego registara oraz dokonczenia panelu. Jednak domeny zamowione dzialaja tylko jeszcze przez tydzien lub dwa nie bedzie sie ich dalo oddelegowac na inne serwery DNS, nie da sie tego zrobic z panelu, lecz wystarczy napisac w pomocy aby ktos ze wsparcia zrobil to recznie..
Bardzo się boję... Przypomnę, iż:
1. Na stronie napisane jest, iż wpłata zostaje zaksięgowana automatycznie.
2. W jaki sposób wpłata która ma być księgowana automatycznie może zostać przeoczona?
3. Wydaje mi się, iż ustawa o ochronie danych osobowych zakazuje publikowania jakichkolwiek danych kontrahenta bez jego zgody. W tym wypadku zostały opublikowane całościowe Imiona oraz numer konta, a także kod pocztowy, przybliżony adres itd co pozwala na zidentyfikowanie danej osoby
To może być ciekawe
PS.
Cytat
"Zniesławienie, pomówienie, obmówienie - występek polegający na pomówieniu innej osoby, grupy osób, instytucji, osoby prawnej lub jednostki organizacyjnej nie mającej osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego do pełnienia danej funkcji, zawodu lub działalności."
W tym wypadku postępowanie nie mogło uniżyć opinii o was, gdyż ta sięgnęła już dawno dna... Opublikowane zostały jedynie informacji wszechobecne w sieci Internet oraz potwierdzone przez konkretny przypadek...
Ponadto stwierdzenie, iż jesteście oszustami, nie padło w kontekście owych 6-groszy, lecz tematu założonego na o2.pl. Natomiast moja wpłata potwierdziła tylko iż wasze zachowanie nosi bądź nosiło znamiona oszustwa, gdyż przedstawione dane na o2.pl były zbieżne z waszymi. Polecam czytać ze zrozumieniem wypowiedzi użytkowników :-)
Przy okazji, wybaczcie za zwłokę w odpowiedzi, ale niestety byłem zmuszony wymienić sprzęt komputerowy.
EDIT: Moli, dam znać :-)