Cytat(batman @ 13.01.2010, 14:46:17 )

Trzeci przykład z manuala:
[url
="./Pobierz-Plik-180353.html"]pobierz
[/url
], [url
="Plaintext-180353.html"]plaintext
[/url
] [list
=1][*][url
="http://www.php.net/mail"]mail[/url
]('osoba@example.com', 'temat', 'wiadomość', null, '-fwebmaster@example.com');
[/list]
Jest to parametr wiersza poleceń. Więcej doczytasz w manualu.
Dobra, poczytałem i zrobiłem to w ten sposób. Pokazuje pełny kod razem z niezmienionymi nazwami abyście może mogli łatwiej mi pomóc. Może być tak, że serwer uniemożliwia dodanie nagłówka?
$naglowki = 'From: NZOZ Monar Ostrołęka <-fmonar-oka@wp.pl>' . "\r\n" . 'Reply-To: monar-oka@wp.pl' . "\r\n" .
$site_name = "NZOZ Monar Ostrołęka";
$site_email = "thefelus@poczta.fm";
function poprawny_email ( $var )
{
return preg_match ( '/^[_\.0-9a-z-]+@([_0-9a-z-]+\.)+[a-z]{2,4}$/', $var ); }
$error = '<div class="error">';
if ( empty ( $imie ) ) $error .= 'Pole z imieniem nie zostało wypełnione.<br />'; if ( empty ( $email ) ) $error .= 'Pole z adresem email nie zostało wypełnione.<br />'; if ( empty ($temat ) ) $error .= 'Pole z tematem nie zostało wypełnione.<br />'; if ( empty ( $opinia ) ) $error .= 'Pole z treścią wiadomości nie zostało wypełnione.<br />'; if ( !empty ( $email ) && !poprawny_email
( $email ) ) $error .= 'Adres email jest niepoprawny.<br />';
$error .= '<br><a href="java script:history.back(-1)">wróć</a></div>';
if ( poprawny_email
( $email ) && !empty ( $imie ) && !empty ( $temat ) && !empty ( $opinia ) ) {
PRINT "Witamy <b>$imie</b>"; echo '<BR><BR> Dziękujemy za zainteresowanie naszą stroną<BR><BR> Twoja wiadomośc została wysłana do pracownika ośrodka. <BR> <a href=/index.php?strona=glowna>Powrót</a>'; }
else
{
}
mail("$email", "$site_name Dziękujemy za zainteresowanie", "Dziękujemy Ci $imie za przesłanie emaila do nas. Postaramy się odpowiedzieć na niego w możliwie najkrótszym czasie", "$naglowki");
mail("$site_email", "$site_name Formularz kontaktowy", "Wiadomosc przesłana dnia <b>$data</b> o godzinie <b>$czas</b> Przez: $imie
Email: $email
Temat: $temat
Tresc: $opinia",
null, '-fmonar-oka@wp.pl');