Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat]Team projektu społeczności webmasterkiej
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
matrik
Witam

Poszukuję zainteresowanych programistów, grafików do projektu o tematyce webmasterskiej czyli:
- widżety na strony www dla początkujących (shoutbox, fora, wyszukiwarki różnego typu - wstawienie widżetu na stronę - kod JS)
- społeczność konkretnie każdy user ma własny profil oraz różne albumy: projektów, galeria zdjec itp.
- serwis podzielony na 2 części: webmaster początkujący i webmaster zaawansowany (każdy mądry wie o co biega)

System autorski CMF na tyle rozbudowany, że jest bezpieczny i zaoptymalizowany oraz sztywny co zwiększa bezpieczeństwo.
Przyjmuje programistów, które mają do czynienia z PHP/MySQL/XHTML minimum 4 lata
Jeśli jesteś grafikiem pisząc do mnie przygotuj wykonane projekty.

Dodatkowe wymagania -> Znajomość OOP
Mile widziane programiści Flash oraz JavaScript

Nie opłaca wszystkim krytykom forum pisać w tym temacie tongue.gif
Nie zwracam uwagi na wszelkie krytyki...

Szybki szczegółowy kontakt pod adresem e-mail webout.pl@wp.pl bądź GG: 7670898
scanner
Inteligentniej było napisać w języku ojczystym, a nie kaleczyć się translatorami.
matrik
... wypowiedź pozostawię bez szczegółowego komentarza, po za tym konkurencja tutaj nie gra roli z wami, co do translatora i językiem ojczystym (wielkie PFFF), a pisałem do "młodszych osób", które będą zainteresowane projektem, z takiego powodu, że to ma być strona tworzona bardziej przez młodych, początkujących kreatywnych przyszłych programistów, którzy chcą mieć doświadczenie w programowaniu.
scanner ja nie korzystam z POLSKICH translatorów ...
gjaworek
Hehehe, czyżby kolejne ogłoszenie z cyklu, szukam doświadczonych programistów, z co najmniej 4 letnim doświadczeniem, najchętniej uczniów gimnazjum pracujących za 3.5zł/h smile.gif
matrik
Tak dokładnie, każdy ma swój świat, w tym bujne jak włosy na ** - tu pozostawiam wam już do przemyslenia
blooregard
Cytat
najchętniej uczniów gimnazjum pracujących za 3.5zł/h

Chciałbyś smile.gif
Kolejny projekt z cyklu "udział w przyszłych zyskach".
ShadowD
Cytat(gjaworek @ 15.01.2010, 22:05:53 ) *
Hehehe, czyżby kolejne ogłoszenie z cyklu, szukam doświadczonych programistów, z co najmniej 4 letnim doświadczeniem, najchętniej uczniów gimnazjum pracujących za 3.5zł/h smile.gif

Bardzo przepraszam, ale już mam dośćexclamation.gif

Wolę jednego rzetelnego i inteligentnego gimnazjalistę skorego do nauki za pomocnika, niż często studenta który się uczy phapa tylko po to by coś sobie zaliczyć, a że można zarobić to się za to bierze.

Wiek naprawdę może podkreślam może nie mieć nic do znaczenia jak chodzi o umiejętności, wiele osób jest w błędzie i dzięki takim postom sprawiamy, że gimnazjalistom czy innym młodszym inteligentnym kolegom ograniczamy możliwości na starcie, ile razy się czyta w ogłoszeniach zatrudnię studenta, ale gimnazjalisty z powołaniem już nie!

By nie był to tylko post dla posta:
Jakieś wynagrodzenie, umowa?
matrik
Umowa będzie jeśli tylko portal zostanie utworzony do końca w pełnym, stałym składzie.
Co do zaliczenia jakiegoś to jestem licealistą z doświadczeniem, wiek jak napisał ShadowD naprawdę nie ma znaczenia ale w formach prawnych jest kulą u nogi.
Ocenianie takiego typu:
- pisze 15-16 latek jakiś post z projektem strony
- odpowiedz - co taki małolat może zrobić...
to jest częsta rekcja na takie tematy
mając doświadczenie 5-6 letnie tylko w PHP/MySQL/HTML/CSS i sporo kontaktów z różnymi osobami można sporo dowodzić.

Wynagordzenie dodatkowe - zarobki z portalu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.