Ellington doceniam

jednakże dla mnie to co mi pokazałeś to czarna magia. z PHP mam odczynienia od tygodnia może 2. I jest to samodzielna nauka z kursów. Więc niestety nie łapie wszytkich dokumentacji

Może sie podejmiesz -zapłacę. Chce tylko kawałem działający ankiete sobie rozbuduje juz sam. Ankiete która wyświetla sie w 1 stronie i wpisuje dane do bazy potrafie zrobic. Jednakże nie potrafie jej rozbić na strony. Bedzie w ankiecie ok 20 pytań czyli ok 5 stron. ja potrzebuje tylko kawałek kodu jak zrobic zeby po naciśnięciu guzika dalej wskoczyła druga strona z kolejnymi pytaniami. I jak na końcu pozbierać te dane.
EDIT: znalazłem sposób dla mnie prostszy na ukrywaniu DIV. :
<div style="display: block" id="1"> <INPUT TYPE="button" VALUE="dalej" onClick="document.getElementById('1').style.display='none';document.getElementById('2').style.display='block';" /></ br>
<div style="display: none" id="2"> <INPUT TYPE="button" VALUE="dalej" onClick="document.getElementById('2').style.display='none';document.getElementById('3').style.display='block';" /></ br>
<div style="display: none" id="3"> <INPUT TYPE="button" VALUE="dalej" onClick="document.getElementById('3').style.display='none';document.getElementById('4').style.display='block';" /></ br>
czy da sie zrobić tak żebym nie musiał tych id wpisywac recznie tylko jakoś z automatu zeby sie postawiały ? chodzi o document.getElementById('1'), document.getElementById('2'), document.getElementById('3') bo bede miał ich ok 20