Rok temu zaczełem pracować nad własną grą internetową wpadłem na pomysł zrobienia gry internetowej .
Pracowałem nad grą przez cały rok przez ten czas nauczyłem sie w pewnym stopniu js,ajax-a,obiektowego php i dzisiaj wypusciłem gre do testów alpha.
Licze na wasza wyrozumiałość podaje waszej ocenie w nadzieji ze znajdziecie błedy dzieki którym moja gra mogła by sie rozwijac wiec jezeli chodzi o krytke to smiało

Adres Do Gry : http://www.biznestrick.com/from-phpForum (Dodaje dodatkowy link z ciekawości ile będzie wejść

Do testów również podaje konto testowe tylko jest taki mały feler ze na początku jest tworzenie postaci i wprowadzenie do gry wiec lepiej do oceny stworzyc nowe konto a nie trzeba podawac swojego maila mozna np. niepodam.pl i potem wszystkie konta z tym mailem skasuje wiecej jak bedziecie chcieli dalej grac w co wątpie to wystarczy zmienić maila) polecam również informacje o grze tam sie dowiecie czego ona dotyczy oraz przeczytania poradnika Pomoc > Poradniki bo tak na sucho to troche cieżko
Login : testowe
Hasło : testowe