Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ocena Portfolio
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
simonX
Możecie ocenić layout mojego portfolio czy kolorystyka dobra, ogólnie co zmienić tongue.gif

Spawnm
Daj link aby się dało powiększyć , daj jakiś tekst bo widzę wielki szary box ...
simonX
Spawnm
Strony z banera są strasznie pogryzione i rozmazane ...
simonX
No ok zgaszam się, menu też moim zdaniem nie pasuje za bardzo nie wiem co wymyślić ten top też chyba jakiś za pusty nie?
Spawnm
a wywal ten niebieski pasek z menu i linki daj w tym banerowym białym pasku z opacity
+ zmniejsz foot
Ellington
- typo słabe
- content za ciemny
- kolorystyka, trochę nie pasuje do siebie
- przykładowe strony w topie rozpikselowane
+ niezły background w topie
+ ładne linie w topie

simonX
winksmiley.jpg Ok wielkie dzięki

Po wprowadzeniu zamian wystawiam jeszcze raz teraz już jest trochę lepiej tylko nie gdzie mam zza bardzo dać to menu tongue.gif czy jest w dobrym miejscu ?

krzysztof_kf
menu przesunął bym trochę w prawo równolegle z napisem portoflio myślę że tak będzie lepiej .
Ja_ck
ja sie tylko boje ze bedziesz miał tam pusto, masz 4zakładki, robisz lay na bardzo rozbudowana tekstowo strone tzn "oby zmarnowac jak najmniej miejsca na wytryski"

przeczytaj ten temat w celu uzyskania paru rad klik

zmus swoj mozg do projektowania przegladając te prace smile.gif klik
Spawnm
2 kolorowy napis w banerze jest paskudy, daj sam bialy, to mini menu co teraz dałeś zupełnie nie pasuje do reszty ... zepsułeś tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.