Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PHPinEXE
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
tomaner
Witam wszystkich serdecznie!

Proszę o opinnie na temat tej aplikacji...

http://tomaner.webd.pl/PHPinEXE.zip

Powstała z myślą o tych którzy chcą tworzyć aplikacje EXE ale znają w zasadzie najlepiej PHP i w tym języku chcieli by je pisać...

w razie potrzeb można by rozwinąć ten projekt...

pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość smile.gif
webdice
Istnieje wersja na inne platformy?
tomaner
chodzi o system czy php?? jezeli o system to tylko pod win a co do php to wybralem wersje 4.3 bo przy domyslnych ustawieniach w php.ini ma wlaczone register_globals zreszta wszystko mialo byc proste w obsludze, mozna dorzucic i biblioteki itp ale dla podstawowych userów powinno wystarczyć...
Spawnm
+bo coś się pojawiło
-bo tylko na win , brak dla linuxa
-bo php4 ...
-dajesz coś do oceny , ale kodu już nie. Jaką mam pewność że tam trojana nie wlepiłeś ?
tomaner
ech... przeciez prosiłem o wyrozumiałość... po co miałbym wrzucać trojana?
webdice
Po co ludzie zabijają, kradną itp? Nie chodzi o wyrozumiałość tylko o dystans do uruchamiania wszystkiego co człowiek znajdzie w sieci. Będzie wersja na Linuksa to przetestuje.

Na chwile obecną mógłbyś wrzucić kilka zrzutów ekranu.
Arsen
A dlaczego nie udostępnisz kodu?
l0ud
Nie działa pod Windows 7. Prawdopodobnie pod Vistą też (nie może zarejestrować dhtmled.ocx)

tak swoją drogą...
Cytat
Powstała z myślą o tych którzy chcą tworzyć aplikacje EXE ale znają w zasadzie najlepiej PHP i w tym języku chcieli by je pisać...

PHP z założenia służy do budowy stron i lepiej jakby tak pozostało. Do zabaw może to i dobre, ale nie wyobrażam sobie (i nie chcę) żadnej poważnej aplikacji okienkowej w tymże języku winksmiley.jpg
erix
Mhmm, ale przecież jest RoadSend PHP Compiler...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.