Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: potrzebuję pomocy z skryptem - chyba php
Forum PHP.pl > Forum > PHP
wejder1
Koniem jestem w tych sprawach, eh, dlatego liczę na waszą pomoc ;p Od jakiegoś czasu bawię się w remote-upload na serwisie rapidshare, i znalazłem taki ułatwiający życie skrypt - który powinien wrzucać moje linki o 2 godzinie na moje konto (aby zaoszdzędzić transfer). Jednak boję się, że to może być jakaś strona phisingowa, może pomoglibyście mi to okreslic? ;>
Oto adres:

http://generatory.3xg.pl/rshappy/

I jeszcze jedno pytanko, jeśli po prostu zapiszę tę stronę jako "index.html" i wrzucę na swoj hosting, będzie to działało?
furman12
Jak wrzucisz to niestety nie będzie działało nie ma tak łatwo. A co do stronya nie mam zielonego pojęcia, zwykle omijam rs szerokim łukiem.
paBlas16
Witam. Co do strony to ja bym raczej z niej nie korzystał. Ja na przykład jestem człowiekiem ze jeśli już chcę sobie tak jak ty ułatwić życie to wolę to zrobić sam bo takie strony mogą być groźne. W internecie gdzieś widziałem kod do wrzucania na rs i jeśli masz jakieś umiejętności w programowaniu w PHP to dasz sobie radę. Powodzenia.
PawelC
dodaj do adresu index.php lub index.html, dwie zupełnie inaczej wyglądające strony. Według mnie nie warto ryzykować bo podajesz hasło i login do RS + typ konta, a strona nie wygląda na zaufaną, w każdym badź razie istnieje duże ryzyko utraty danych. A jak sam wiesz konta na RS są w cenie smile.gif
wejder1
Gdybym znał się na php, to pewnie bym napisał własny skrypt, ale jak pisałem - jestem koniem, nie znam się ;] Myślałem, że wy jesteście w miarę obeznani w temacie, i możecie na podstawie wyglądu kodu tej strony (dużo tego nie ma) stwierdzić czy jest to jakaś próba phisingu smile.gif
altruista2
Może Ci nie pomogę, ale podziwiam Cię że stajesz w szranki z programistami z Rapida. Nie wierzę że nie zrobili oni żadnych zabiezpieczeń np. hashowanie nazwy czy cokolwiek innego smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.