Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ogólna ocena strony
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
_olo_1984
Witam
prosiłbym o ocenę strony http://www.zdp-starachowice.pl/new/
Lay co prawda już zaakceptowany, ale może gdzieś są jakieś niedociągnięcia, kodowanie przechodzi walidację, no ale może da sięcoś jeszcze ulepszyć, strona wypełniona tekstem przykładowym, także zdjęcia są przykładowe, jeżeli są jakieś dziury w skrypcie to prosiłbym o ich wytknięcie. Dzięki za poświęcony czas, pozdrawiam
emp
Do tematyki pasuje, wygląda dobrze, ogólnie w porządku.

Może za bardzo rzuca się po oczach to grube obramowanie, a nie powinno bo jest mało ważne.
mhw
Strona ładna. Jak napisał kolega wyżej, może obramowanie trochę za grube oraz przyciski po lewej wydają mi się nieco za duże. Aha, i na rozdzielczości 1024x768 pojawia się poziomy scroll, więc wnioskuję, że strona była przeznaczona na wyższe rozdzielczości. Mnie osobiście to irytuje na stronach tongue.gif
Kujski
Jak dla mnie strona ok poza ramką (zbyt gruba) i przyciskami (wg mnie są za duże i odciągają uwagę od zawartości strony).
wojtekGT
Podoba mi się TOP u góry, nawet menu po lewej niezłe mimo dużych przycisków.
Przy niskich rozdzielczościach trochę gorzej się prezentuje, bo całość trzeba przewijać poziomo.
trucksweb
a mnie sie nie podoba dry.gif

na minus:
-tandetna animacja flash
-nad topem to cos szarego ? co to jest blinksmiley.gif
-przyciski sa za duze
- brak paddingow dla tekstow - czytalbys tekst zlany od jednej krawedzi do drugiej ?
-galeria nie jest dopracowana
-za duzo niebieskiego
-lightbox nie ruszony, gotowiec zainstalowany i wsio ryba
-brzydkie odnosniki do 'wiecej >'

pierwsze wrazenie jakie mialem to to ze to strona nauki jazdy, potem fabryki znakow, a potem przedszkola dla dzieci (przez te przyciski)

3/10
livinghatret

Strona bardzo fajna, ale ta animacja flash taka jakaś... nie tego... Chodzi o moment zamiany fotek. Najpierw normalna zamiana bez przejścia, a dopiero potem te żaluzje. Nad przejściem IMO powinieneś popracowac a przy okazji wybrac lepsze fotki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.