Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bot GG?
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Largo
Witam,

Czy istnieje jakieś pewne API, które pozwala na wysłanie wiadomości z jednego numeru GG? Potrzebuję w pewnej sytuacji, żeby podczas spełnienia kilku warunków, wysyłana była wiadomość z kodem, który ma służyć do autoryzacji operacji. Czytałem o GG API i BotAPI, ale czy to jest używane na większą skalę? Potrzebuję wysyłać jedynie sformatowany tekst, jedynie pogrubienia i kursywa, ale czy to obsłuży to?

Wysyłać będą z jednego specjalnie kupionego numeru GG. Czy to problem ze zrobieniem takiej rzeczy?
Victor152
http://lato-p.zso.ath.cx/phplibgadu/
gothye
czy problem ,zalezy od Twojej wiedzy php

osobiscie sam posiadam klase w php za pomocą której wysyłam wiadomości na gg z numeru po zalogowaniu i nie ma zadnego problemu z sformatowanym tekstem itp winksmiley.jpg

erix
Cytat
Czytałem o GG API i BotAPI, ale czy to jest używane na większą skalę?

Jeśli chodzi o rozwiązania na większą skalę, to lepiej skorzystać z oficjalnych.

Te pisane jako klienty normalnego GG podlegają normalnym limitom i po iluśtam wiadomościach Twój numer może zostać zablokowany. Nie są to znane wartości, ale słyszałem, że coś takiego następuje.

Lepiej skorzystać z oficjalnego.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.