Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nieaktualny czas na forum...
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
Paul
Macie czas o godzine do tylu smile.gif

Jest 20:20 a na forum pisze 19:20
kubatron
Nie darady się ustawić czasu zgodnego z twoim......
Paul
eeee ten tego ja myslalem, ze na forum obowiazuje polski czas urzedowy i ja u siebie tak taki mam snitch.gif

kubatron: mam wrazenie, ze nie zauwazyles, ze byla zmiana czasu dzisiaj snitch.gif

>> http://info.onet.pl/892984,11,item.html
Wankster
Paul ustaw sobie w panelu strefe czasową +2 i będzie dobrze winksmiley.jpg
seaquest
@wankster to nie jest dobre rozwiazanie, po prostu nikt na serwerze jeszcze nie zmienil daty (ja tak mysle)
BzikOS
Cytat
@wankster to nie jest dobre rozwiazanie, po prostu nikt na serwerze jeszcze nie zmienil daty (ja tak mysle)

System sam powinien uwzględnić zmianę czasu (mój slack przynajmniej tak zrobił).
PMadej
Cytat

na jesieni podczas zmiany czasu temat zostal poruszony i konkluzja byla zmienic strefe czasowa w profilu ...
Paul
moj xpek tez smile.gif
seaquest
a moja fedora nie i nie wiem dlaczego
Paul
Cytat
po prostu nikt na serwerze jeszcze nie zmienil daty

sry, ze odrzebuje temat, ale moze jednak warto by zmienic ten czas... bo czasem wprowadza to lekka dezorientacje - co prawda juz to tej daty przyzwyczailem winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.