Witam. Niedawno założyłem forum phpBB by przemo na darmowym hostingu cba.pl i kiedy zmieniłem styl pojawiły się 2 problemy.

Pierwszy to tak jak w temacie, czyli kiedy założę nowy temat, napiszę post i chcę ukryć linki znajdujące się w nim używając tagów [CODE] oraz [HIDE] niby wszystko jest w porządku. Lecz niestety ukrytą zawartość widzę tylko ja, a inni użytkownicy nie i wyświetla się komunikat, że należy się najpierw zarejestrować, aby zobaczyć ukrytą zawartość :/ nawet kiedy ktoś inny zrobi to co ja przed chwilą napisałem to ja nie widzę zawartości, a jestem administratorem... Nie mam pojęcia co z tym zrobić i jaki plik edytować. Powinno być tak, że linki w tematach koduję za pomocą tagu [CODE] oraz ukrywam przed niezarejestrowanymi użytkownikami za pomocą tagu [HIDE].

Natomiast 2 problem to dość dziwna, lecz lekko denerwująca rzecz. Wszystko podzielone mam na działy i fora. Kiedy np. najezdzam na forum PORADNIKI to cały prostokąt podświetla mi się na niebieski kolor... I tak jest właśnie ze wszystkim, kiedy najadę np. na kwadrat w którym napisana jest ilość postów lub tematów :/ . Podświetlać lekko powinna mi się tylko nazwa działu kiedy na nią najadę lub nazwa użytkownika, a nie zaraz cała kolumna, prostokąt...

Bardzo proszę o pomoc, bo naprawdę szukałem już dosyć dużo na ten temat, ale nie mogę znaleźć :/ a za dobrze też się nie znam więc zwracam się do was.

Wielkie dzięki za pomoc...