Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Sprzedam] Rapidshare Automat skrypt rozbudowany
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Sprzedam
rapidskrypt
Mam do sprzedaży nietypowy skrypt, który całkowicie zautomatyzuje twoją sprzedaż kont rapidshare. Może on oczywiście także służyć do sprzedaży seriali, doładowań czy innych rozmaitych kodów.

Czyli można powiedzieć że jest to 2w1, niżej opiszę dwie funkcje serwisu. Pierwszą funkcją jest oczywiście sprzedaż kont 30 dniowych, seriali do gier, doładowań itp. Drugą dzielenie dodanych kont rapidshare na godziny.

Funkcja pierwsza

Atutem jest szybkość przekazania konta kupującemu, praktycznie wystarczy wpisać tylko e-mail do formularza, zatwierdzić i natychmiast jesteśmy przenoszeni na stronę płatności. Czasami może się zdarzyć że konto nie dotrze na adres e-mail z różnych powodów, dlatego automat wysyła również konta za pomocą komunikatora gadu-gadu.

Jak przebiega kupno konta?
1.Użytkownik wchodzi w zakładkę "Kup Konto"
2.Tam wpisuje swój adres e-mail na który mają zostać wysłane dane do konta rapidshare i zatwierdza.
3.Wtenczas zostaje przeniesiony na stronę bezpiecznych płatności dotpay, gdzie wpłaca pieniążki na wybrane przez siebie konto.
4.Po potwierdzeniu otrzymania płatności przez dotpay, login i hasło zostają wysłane automatycznie na e-mail oraz numer gg podany w formularzu.

Jakie są dodatkowe właściwości?
1.Jeżeli w bazie nie będzie dostępnych kont, w twoim panelu administracyjnym będzie dostępna informacja o tej transakcji. Oczywiście po dodaniu kodów wystarczy nacisnąć jeden guzik aby konto automatycznie zostało wysłane do kupującego.
2.Do kupujących są zawsze wysyłane konta dodane przez Ciebie najpóźniej.
3.Jestem doświadczonym programistą, więc jeżeli chciałbyś aby znalazły się inne opcje jestem w stanie sprostać tym wymaganiom.
4.Serwis jest przystosowany do sprzedaży także CD Key-ów, doładowań itp. W bardzo łatwy sposób możesz dodawać, usuwać oraz zmieniać ceny poszczególnych przedmiotów.
5.Jest możliwość masowego dodawania kont z formularza oraz pojedynczego. Wystarczy wpisywać kody w formie:
numer1,hasło1
numer2,haslo2
Można w ten sposób dodać nieograniczoną ilość kont.

Funkcja Druga

Jest to bardzo wyjątkowa właściwość serwisu, gdyż automat sam dzieli konta tak jak sobie zażyczymy. Sprzedawcy kórzy się tym zajmują wiedzą jakie to jest uciążliwe.
1. Trzeba sprawdzić czy miną czas korzystania z konta przez kupującego.
2. Znaleźć klucz dezaktywacyjny do konta i wyłączyć Security-Lock.
3. Zmienić do niego hasło i ponownie je zabezpieczyć
4. Wejść na skrzynkę pocztową na której się znajduje konto i sobie spisać kod Security-Lock, który się tam znajduje. Tak dla dziesiątek kąt.
Uciążliwe, prawda?

Oczywiście wiąże się z tym o wiele więcej roboty bo trzeba prowadzić dodatkowo oddzielne bazy danych, w których trzeba zapisywać niezbędne informacje.

Do czego zmierzam?
Mój skrypt robi to wszystko sam bez twojej ingerencji. TAK! Te wszystkie czynności są robione przez automat. Teraz opiszę wszystko od strony technicznej.

Jak to działa.
Zacznę od tego że wszystkie konta są dodawane do jednej puli. Jeżeli masz dodaną kategorię w której jest ustawione że konta maja być sprzedawane na 24h i mają mieć na start 5GB transferu, skrypt wyszuka z tej puli konta które pasują do podanych kryteriów.

Oczywiście możesz dodać 5 takich kategorii o różnych parametrach: konta na 72h z 10GB czy 1h z 1GB. To jest całkowicie elastyczne i nie koliduje ze sobą. Masz pełną swobodę.

W statystykach kont jest wyświetlane i zostało godzin aktywności konta, oraz ile jest aktualnie na nim transferu oraz trafficu.

Po sprzedaniu konta jest zapisywana aktualna data i od razu generowana data kiedy ma zostać zmienione hasło. Gdy nadchodzi czas automat dezaktywuje SL-a, zmienia hasło na wygenerowane przez skrypt i zabezpiecza je s powrotem SL-em, zapisując do bazy nowy kod dezaktywujący i konto zostaje oznaczone jako oczekujące na sprzedaż.

Zabezpieczenia
Czym był by skrypt bez odpowiednich zabezpieczeń sprzedaży.

1. Jeżeli aktualnie nie będzie w puli kont spełniających wymagane kryteria, ta informacja zostanie odnotowana i po prostu skrypt będzie oczekiwał na pojawienie się takiego konta. Trzeba przez to rozumieć że albo Ty dodasz nowe konto lub po prostu komuś się skończy czas korzystania z innego konta.

2. Na pewno nikt nie chce otrzymać konta, które nie posiada transferu. Dlatego jest dodana opcja ustalania ile ma posiadać konto transferu przed sprzedażą. Jeżeli na koncie nie będzie wymaganej ilości będzie ono oczekiwało aż taką posiądzie.

Serwis oczywiście posiada więcej funkcji i zabezpieczeń, jedną z nich jest np wyświetlanie na aukcji ile jest dostępnych kont w bazie danych itp. Skrypt jest mojego autorstwa więc nikt nie zna go tak dobrze jak ja. Mogę wprowadzać różnego typu modyfikacje itp.

Cena jaka mnie interesuje to 500zł (możemy się jeszcze dogadać), istnieje oczywiście możliwość wystawienia na allegro.

Nowa cena 500zł
hipek9
Witam.
Czy oferta jest jeszcze aktualna i czy moze cena uległa jakiejś zmianie (zmalała) smile.gif?
Można prosić o jakieś screene z wyglądu skryptu.
Proszę o kontakt na email: hipek9@gmail.com
jestem zainteresowany kupnem
xmen38
Witam
Jestem zainteresowany takim skryptem
Jesli to aktualne to prosze o kontakt
Jesli mozna to jakies screeny skryptu by sie przydaly
x-men38@wp.pl
gg: 7545712
sasza22
witam,
czy temat jeszcze aktualny? jesli tak prosze o kontakt na prv lub gg 5261103
grequ22
Witam
Czy temat ze skryptem jest aktualny? Czy ktos skorzystal z uslug tego Pana?
Pozdrawiam
Grzegorz
comach
Jestem zainteresowany zakupem skryptu, odezwij sie GG 17653 lub gsm 721431308
Proszę o kontakt
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.