Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: to ja pokaże
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
kur3k
Hej

Nie zajmuje się na co dzień pisanie web, małych web winksmiley.jpg Jednak ciekawi mnie Wasza ocena, użycie grafiki jest na poziomie 10%? biggrin.gif

http://positum.com.pl/ofirmie

icetique
Czcionka trochę fail, lepiej wyglądałoby na Tahomie albo Trebuchet MS.

Poza tym... Polska język, trudna język.
birmil
zgadzam się z przedmówcą. Do tego wszystkeigo miałem problem z zamknięciem powiększonego zdjęcia.
kur3k
Cytat(icetique @ 28.02.2010, 10:49:02 ) *
Czcionka trochę fail, lepiej wyglądałoby na Tahomie albo Trebuchet MS.

Poza tym... Polska język, trudna język.
Po za tym treść nie moja guitar.gif Uwierz, co do czcionki - kombinowałem dużo winksmiley.jpg

Cytat(birmil @ 28.02.2010, 23:07:41 ) *
zgadzam się z przedmówcą. Do tego wszystkeigo miałem problem z zamknięciem powiększonego zdjęcia.
Zobacz w źródło, sprawdź przeglądarkę / lub wdarł mały błąd co raczej nie jest pewne ;P

Tak jak mówię - brak grafiki swoje robi he ;P

Do tego html/css/php ruszam rzadko ;]
icetique
Cytat
Po za tym treść nie moja guitar.gif

Cytat
Nie zajmuje się na co dzień pisanie web, małych web winksmiley.jpg Jednak ciekawi mnie Wasza ocena, użycie grafiki jest na poziomie 10%? biggrin.gif

Ale ta chyba Twoja? Czy ktoś za Ciebie posty pisze?

Cytat
Uwierz, co do czcionki - kombinowałem dużo winksmiley.jpg

Georgia jest dobra do tytułów, do treści Arial, Tahoma, Trebuchet MS, Verdana jest znacznie lepszym wyborem zwiększającym czytelność i chęć zagłębienia się w tekst. Jeśli nie przyjmujesz naszych argumentów odnośnie złego doboru czcionki, to po co w ogóle prosisz nas o ocenę? Moje zdanie jest takie, że powinieneś z czcionką pokombinować bardziej.

Poza tym, grafika a typografia to dwie różne rzeczy, można zrobić całkiem ładną stronę nie korzystając z grafik.

Co do innych rzeczy, gdy najeżdżam na rozwinięcie menu, znika podświetlenie zakładki u góry (np. Oferta). Zostawiłbym to podświetlone.
Cysiaczek
@kur3k - Proszę, doprowadź tytuł tego topiku do stanu zgodnego z regulaminem.
darophp
Zapewniam Cię, że wykonane jest to tysiąc razy bardziej estetycznie niż factorysite.cba.pl i czlowiek, który robi to niby 4 lata ;/
kur3k
1001 mam dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.