Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pytanie o przewidywania rynku
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
s_w_ir
Mam taki problem: ponieważ TPSA ostatnio spuściła z cen SDI abonament do 109 zł i 1 zeta za insatalcje(promocja do końca kwietnia), to zainteresowałem się tą usługą. Jednak ktoś zasugerował mi że po wejściu do unii ceny mogą spaść szybko, więc zaczołem się zastanawiać czy nie poczekać z zakupem aż już wejdziemy do Unii. Jako że na tym forum siedzi mnóstwo ludzi któży znają się na tej branży, myśle że ktoś będzie wiedzial coś na ten temat.
dzieciol4
wg mnie powinienes poczekac ale i tak ceny nie spadna na tyle na ile liczysz - pewnie w abonamencie miesiecznym roznica bedzie 20 - 30 zl bo mimo wszystko nasza kochana TP SA bedzie nadal monopolista sad.gif
s_w_ir
Ja dokładnie na tyle licze, przecież już teraz ze 139zł za abonament SDI zmniejszyli do 109zł, więc jak miałoby być w granicach 80zł to... fiu, fiu.
Teraz na modemie płace 70 zeta.
Paul
a propo cen i unii smile.gif ile juz macie kg cukru? winksmiley.jpg
Sh4dow
powiedzcie mi jak maja spasc ceny internetu, jak VAT (jesli zostanie urzytkownik prywatny zwolniony) bedzie placony tylko przez providerow, a urzytkownicy nie beda go placic?
U mnie w firmie sie zastanawialismy nad tym i szef doszedl do wniosku ze cena w sumie nie spadnie. Bo jak vatu nie bedzie to podniesie ceny, nie na ten sam poziom, moze pare zloty nizej, ale ogolnie nie bedzie duzej zmiany. Znajac zycie tepsa zrobi to samo. Uzasadnia ze po wejsciu do uni, maja wieksze koszta ktore musza pokryć. Kazde uzasadnienie bedzie dobre.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.