Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www]H4xior
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Kowol
Witam. Dla powiększenia swoich umiejętności postanowiłem zrobić coś nowego

Na ukończeniu będzie to gra, w której będzie chodziło o hackowanie!
Na razie zrobionego dużo nie ma, ale cóż... brakuje motywacji.
Wszystko możecie zobaczyć pod:
H4x10r

Proszę o komentarze.
thomson89
Jak się zmotywujesz to wróć. Sorry...

[-] Angielskie komunikaty!? Nie rozumiem dlaczego...
[-] Rejestracja? Jeżeli nawet to jest początek, to powinieneś wymagać emaila. Chyba że nie chcesz smile.gif Ale to nawet, po rejestracji powinno cię automatycznie logować.
[-] You are logged out, Logged in!
[-] Czemu jak wchodzę w zaloguj: Sorry, but account name or password is invalid.
[-] Czemu skoro nie jestem zalogowany, widzę wyloguj? I odwrotnie... Wystarczy prosty if dry.gif
[-] Tak samo jak wyżej. Czemu widzę akcja skoro nie jestem zalogowany?
[-] Co to uses, skąd to wziąć?
[-] Wnerwia mnie to zielone słówko: Kowol
[-] Kolorystyka
[-] Rozszerzalność szablonu.
[-] Prawy górny róg strony: co to?
[-] Help: Wrong site, or site is under constructions. Sorry for problems.

[+] Ładne logo.

Krótko mówiąc, żeby cię bardziej nie dołować: poćwicz bardziej. Jak już poćwiczysz, wróć.
frytek92
Niestety zgadzam sie zprzedmówcą gra jest bez sensu kompletnie jedna działająca opcja do gry czyli Hack pomysł nawet nawet ale niestety tyko on i wygląd mi sie podoba dawanie angielskich komunikatów nie czyni tej gry bardziej pro rozumiem ze chcesz udać 100% realizmu ale myślę ze ci nie wyszło nawet w 1%.

Kolejny błąd z twojej strony to mieszanie strony gry ze strona główna wg mnie powinny być to 2 odzielne strony bo to nie ma sensu, i co za tłumaczenie brak mi motywacji to po co dajesz jak brak ci motywacji popracuj 1/2 roku i wtedy daj do oceny.

Ocena : 1/10

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.