Hmmm.... Ogóle wrażenie to brak przestrzeni i lekki chaos. Lista moim zdaniem się sprawdza, więc:
[+] Czerwony to fajny, niedoceniony kolor

,...
[+] ... i wybrałeś mu miły dla oka odcień,
[+] Podoba mi się "aktywna" wersja bloku Szybkiego dostępu po lewej (poza », które wyrzuciłabym w tempie błyskawicznym),
[-] Niezbyt podoba mi się za to kolor blado-żółty, kremowy, piasek z bali czy ryk lwa - jakkolwiek go nazwiemy, zamiast niego skorzystałabym z zielonych wstawek lub stricte żółtych (widzę, że takie kolory też pojawiają się na tramwajach),
[-] Uważam, że na stronie panuje ścisk, a poszczególne elementy nie mają "czym oddychać",
[-] Tona ramek, dodatkowo jedne się zamykają inne już nie (lewy blok), innymi słowy brak konsekwencji,
Co do logotypu (?), uważam, że to ta sama lub bardzo podobna czcionka, jak w Twoim poprzednim projekcie (LSO). Osobiście nie bardzo mi się podoba, ale jeżeli miałabym ją "ratować" to:
1. Usunęłabym czarną ramkę,
2. Cień zmniejszyłabym do 1/1 (1 punkt odległości i 1 punkt rozmiaru),
3. Zmniejszyłabym odległość między literami (Photoshop: A <-> V) do co najmniej -50,
Zapewne wiele rzeczy podoba Ci się w Twoim projekcie i ich nie zmienisz (takie prawo projektanta

), aczkolwiek mocno sugeruję poprawę rozmieszczenia treści, bo ciężko się szuka czegoś wzrokowo na stronie. Podkreślnik + » to moim zdaniem stanowczo za dużo, a do tego dochodzi pogrubienie itd. Może warto zastanowić się nad zwiększeniem odstępu między wierszami?