Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Cena za CMSa
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
teleimpact@
Witam, mam pewien pomysł na serwis internetowy, jednak do jego wykonania potrzebny był by autorski CMS.
Zawierać miał by min.

Rejestrację użytkowników
/PW / Uprawnienia / Zarządzanie dodanymi artykułami, linkami /

Panel artykułów
Możliwość dodania artykułu / Skomentowania / oceny / upload grafiki lub link do niej dla artykułu / Treść wstępna / Treść rozwinięta / Możliwość dodania linku przez usera do podobnych, znalezionych w sieci / Ulubione /

Panel
Najlepiej oceniane / Ostatnie, podobne linki / Artykuły polecane (przez administrację) możliwość ustawienia auto wygasania Np. po 30 dniach / Ostatnio komentowane /

Do tego kilka bardzo małych i standardowych opcji. (Panel newsów, ankieta...)
To wszystko w PHP 5. SQL. Dobrze zoptymalizowane, aby przy większej liczbie odsłon nie generowało zbytniego obciążenia. LAYOUT pocięty, dostarczony przeze mnie.

Pytanie, bo nie jestem w temacie... Ile można za coś takiego zapłacić?
Chciał bym zlecić stworzenie czegoś takiego, ile może max zawołać programista? Nie mam pojęcia na jaki koszt się przygotować, oczywiście mowa tutaj o cienie przybliżonej. Nie chciał bym też zostać "nieładnie powiem" wydymany, że ktoś policzy sobie bóg wie ile, a ja nie znając ceny, powiem OK.

Proszę o pomoc Panowie.
frytek92
Jeżeli CMS byłby już stworzony to myślę że ok.300 - 1000 zł z wprowadzeniem twoich elementów (oczywiście im więcej elementów tym cena wyższa) , jeżeli nie to cena jest już o wiele wyższa 2 000 - 5 000 i te ceny są u programisty o średnich umiejętnościach wiec spokojnie bys mogl jeszcze wiecej zaplacic ale też i mniej ale to co ci podałem myśle ze jest to optymalna cena smile.gif

Ps.I myślę ze nie musi być autorski CMS możesz spokojnie użyć Drupal-a i w tym wypadku cena sie skłania do 200 - 500 z wgraniem stylu twoich elementów większość pewnie już będzie w sieci a dlaczego Drupal ponieważ jest świetny i nawet bialy dom z niego korzysta :]
Cysiaczek
Nie prowadzimy wycen. Zamykam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.