Z góry zaznaczam, że pomijam tematykę serwisu i jej zawartość - skupię się na stronie graficznej. Jak zawsze lista ode mnie:
[-] Typografia leży, kwiczy i woła o pomstę do nieba*,
[-] Brak (widocznego) podziału zawartości na nagłówek/zawartość/stopkę,
[-] Napisy (w nagłówku?) są moim zdaniem zbyt ściśnięte i przez to kompletnie nieczytelne,
[-] Ramka "trzymająca" zawartość nie jest zbyt estetyczna. Trochę duży kontrast pomiędzy obrysowaniem a tłem ramki, słaby i mocno "kwadratowy" cień...,
[-] Linki (np. numery stron) są nie "ostylowane",
[-] Niektóre napisy na obrazkach są mało czytelne (np. "Prawie jak PKP"),
[+] Niektóre obrazki są faktycznie śmieszne,
[+] Nie wiem co jeszcze... hmm może to, że coś kombinujecie zamiast nie robić niczego?
* Innymi słowy, uważam, że panuje u Was zbytnia różnorodność i swoboda w doborze czcionek, ich krojów oraz kolorów.
Nie wiem czy to ogólny problem, czy tylko u mnie, ale pomimo, iż strona "mieści" się w przeglądarce - pojawia się poziomy pasek przewijania (korzystam z MAC'a / FireFox 3.6.2 / 1440x900).
PS. thomson333 - życzę Ci trochę dystansu do tego co robisz, bo tylko w ten sposób będziesz w stanie się rozwijać. Nie musisz reagować agresywnie na każdego, kto uważa, że Twoje dzieło nie jest wybitne. Pamiętaj, że strona graficzna Twojego serwisu nie musi podobać się Tobie, ale Twoim użytkownikom.