Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML][PHP]Forum php przemo i prywatna wiadomość
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
adam1024
Witam,
Chciałem zapytać czy istnieje taka możliwość oraz jak zrobić coś takiego że wysyła wiadomość PW ale korzystając z formularza który wcześniej bym napisał? Coś jak formularze kontaktowe których jest pełno w sieci (tylko że chcę aby przychodziły nie na e-maila lecz na PW na forum )

Z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam, formularz sam sobie napiszę tylko nie wiem jak zrobić to żeby wysyłało na PW
lobopol
Ciężko zrozumieć co napisałeś, ale jeżeli masz dostęp do bazy danych to możesz dodawać wpisy do odpowiednich tabelek bez większych problemów. Jeżeli nie to musiałbyś użyć curla do zalogowania i wysyłania danych.
adam1024
chodzi mi o skrypt taki jak wysyła sie PW na forum przemo tylko żeby to był to formlularz napisany przeze mnie w htmlu (ploa do wyboru) i (text area) które i żeby to wysyłało sie do administratora forum tak jak normalne PW tylko żę z wypełnionym tym formularzem, jaśniej nie potrafie tego wytłumaczyc

Dostęp mam do wszystkiego
lobopol
To tak jak napisałem wcześniej, sprawdź jakie pola w tabeli odpowiadają za wiadomości i do nich wysyłaj dane w zapytaniu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.