adam1024
4.04.2010, 18:44:01
Witam,
Chciałem zapytać czy istnieje taka możliwość oraz jak zrobić coś takiego że wysyła wiadomość PW ale korzystając z formularza który wcześniej bym napisał? Coś jak formularze kontaktowe których jest pełno w sieci (tylko że chcę aby przychodziły nie na e-maila lecz na PW na forum )
Z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam, formularz sam sobie napiszę tylko nie wiem jak zrobić to żeby wysyłało na PW
lobopol
4.04.2010, 19:47:25
Ciężko zrozumieć co napisałeś, ale jeżeli masz dostęp do bazy danych to możesz dodawać wpisy do odpowiednich tabelek bez większych problemów. Jeżeli nie to musiałbyś użyć curla do zalogowania i wysyłania danych.
adam1024
4.04.2010, 20:07:50
chodzi mi o skrypt taki jak wysyła sie PW na forum przemo tylko żeby to był to formlularz napisany przeze mnie w htmlu (ploa do wyboru) i (text area) które i żeby to wysyłało sie do administratora forum tak jak normalne PW tylko żę z wypełnionym tym formularzem, jaśniej nie potrafie tego wytłumaczyc
Dostęp mam do wszystkiego
lobopol
5.04.2010, 00:21:07
To tak jak napisałem wcześniej, sprawdź jakie pola w tabeli odpowiadają za wiadomości i do nich wysyłaj dane w zapytaniu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.