Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 3 neostrady!
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Szelcio
Mam w sieci 3 neostrady! Jak sciagam z dc to wpisuje adresy ip kolejnych i mi sie sciaga z nich ... (na kazdej mam jakis port forwardowania!)! A jak moge tak zrobic ze stron www questionmark.gif Np. za pomoca programu GetRight albo Download Accelerator ? Moze znacie jakies inne programy dzieki ktorym cos takiego jest mozliwe questionmark.gif
Szelcio
Nikt mi nie umie pomoc questionmark.gif? :?: :?: :?: :?:
spenalzo
Ale o co chodzi? 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Tak jak bardzo sie przyłożyłeś do napisania posta (język) tak bardzo ludzie ci odpowiedzieli.
Bakus
MSZ (moim skromnym zdaniem) to najlepiej wszystkie 3 neozdrady podpiąć pod jednego compa na linuxie (np. Fresco) i zrobić z niego ruterek, który łączył by w/w łącza, lub kupić sobie ruter sprzętowy...
Z tego co wiem, to są rutery na parę łącz ADSL...
Poszukaj w googlach... winksmiley.jpg
kalinowski
3 neostrady na sieci questionmark.gif

a od kiedy neostrade mozna dzielic questionmark.gif
Paul
Cytat
a od kiedy neostrade mozna dzielic questionmark.gif

od zawsze (na wlasny uzytek)....

Ostatnio nawet tepsa sama ci switche daje winksmiley.jpg

Cytat
Modem Ethernet Switch świetnie nadaje się do przewodowego podłączenia kilku (max. 4-ech) komputerów do sieci Internet.
Szelcio
Wiec chodzi o to ze mam serwer postawiony na linuchu i 2 routery! Jest tak skonfigurowany z dc mozna ciagnac przez 3 neo (wpisujac adresy ip kolejnych neostrad) a niewiwem gdzie mozna cos takiego ustawic np. w prgramie getright! questionmark.gifquestionmark.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.