Witam, chcielibyśmy poznać Wasze zdanie, uwagi, sugestie na temat strony internetowej http://osrodekzielona.pl wykonanej przez nas dla ośrodka wypoczynkowego. Za wszystkie z góry dziękujemy.
wookieb
27.04.2010, 13:02:29
No kurde. Nareszcie stronka warta oceny. Stronka przechodzi walidację, wygląda i działa bardzo fajnie Polecałbym jedynie zainteresowanie się cufonem.
Dla mnie 8.5/10 za brak cufona
P.s. i nie przejmuj sie postami w stylu "ja bym zmienił linki na..." bo to już jest czepianie się szczegółów, których sami by nie zrobili. Dobra Robota!
Ale generalnie - gratulacje! Wreszcie coś porządnego do oceny, a nie jakieś wypierdki.
emergeWWW
27.04.2010, 13:17:53
Strona błędu poprawiona. Była zrobiona do początku, ale ścieżki się pomieszały Dziękujemy za dotychczasowe oceny i prosimy o następne.
krzysztof_kf
27.04.2010, 13:19:30
No no bardzo ładnie mi się podoba ja bym nic nie zmieniał bardzo ładnie dobrana kolorystyka nic dodać nic ująć tak dalej jeden z lepszych projektów które ujrzałem na tym forum gratulacje tak trzymaj .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.