Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ominięcie blokady na IP
Forum PHP.pl > Forum > PHP
0g0r
Siemanko smile.gif
Mam pewien problem, a mianowicie jak można ominąć bana za częste odświeżanie strony?
Chodzi mi o to, że otwieram pewną stronę co jakiś czas i w końcu dany adres IP jest blokowany na pewien czas... jak to ominąć?

Z góry dzięki za pomoc smile.gif
Wicepsik
Skorzystaj z proxy.
0g0r
Tak myślałem nad tym, jednak to jest nie za dobry pomysł... wiele czynników na to wpływa. Także coś innego potrzebuje winksmiley.jpg. Mimo to, dzięki za odpowiedź
gigzorr
Cytat(0g0r @ 30.04.2010, 19:59:16 ) *
Siemanko smile.gif
Mam pewien problem, a mianowicie jak można ominąć bana za częste odświeżanie strony?
Chodzi mi o to, że otwieram pewną stronę co jakiś czas i w końcu dany adres IP jest blokowany na pewien czas... jak to ominąć?

Z góry dzięki za pomoc smile.gif

Możesz użyc proxy , lub programu a także usunąć cookie z poziomu przeglądarki.

/edit Nic innego niż proxy www/program nie wymyślisz o.O , jedyne co to tak jak napisałem skasuj ciasteczka , reset modemu jeśli masz zmienne IP.
0g0r
Akurat nie o to tutaj chodzi... Jest to skrypt, który mam na VPSie... dlatego to odpada. Proxy z innego powodu... Także nie mogę na nic wpaść... cookies chyba odpada...
erix
Nie ominiesz. Po prostu. IP jest wymagane do transmisji.

Najlepiej się skontaktaktuj z administracją tego serwisu, który Cię banuje, w celu nawiązania współpracy. Skoro Cię banują, widać działasz w sprzeczności z regulaminem.
piotrooo89
a ja dopowiem do wypowiedzi ~erix'a że nie pomagamy omijać zabezpieczeń i temat zamykam. obiekcje zapraszam na PW.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.