Darkpoint
10.05.2010, 12:40:58
Witam,
ostatnimi czasy próbowałem zrobić jakiś mały projekcik. A, że jestem użytkownikiem serwisu lockerz, postanowiłem stworzyć odpowiednik stronki z zaproszeniami. Nic wielkiego, ale w prostocie tkwi piękno

Proszę o komentarze.
P.S. Na samej górze jest pasek z kolorem do wyboru - nie działa mi jak powinien, pracuję nad tym. Użyłem tam transparency i razem z tłem, przyciemnił się napis, czego nie potrafię skorygować w żaden sposób.
pedro84
10.05.2010, 15:57:29
To może najpierw wrzuć ją na serwer?
@down: Nie szwankuje Ci, chyba, że mi też
djbarca
10.05.2010, 15:57:39
Być może net mi szwankuje ale jeśli to nie wina internetu to:
Nie odnaleziono adresu
Firefox nie może odnaleźć serwera [zmoderowane]
@up: hehe... W tym samym czasie napisaliśmy post :]
Michaxxx
10.05.2010, 17:31:05
Nie jestem pewien ale chyba
[zmoderowane]
Prosta stronka , ale czytelna .
Mi się podoba
pedro84
10.05.2010, 17:35:38
W takim razie nie jest źle. Troszeczkę ten kolor tekstu moim zdaniem nie pasuje, poza tym nie jest źle.
Jak dla mnie to jest zwykły spam, a wykonanie kiepskie.
Darkpoint
11.05.2010, 16:11:24
To nie jest żaden spam, bo jak by miał być, to inaczej i gdzie indziej bym to napisał, tutaj chce waszych opinii i za te wystawione dzięki wielkie.
Emp, czemu kiepskie wykonanie? Co proponujesz zmienić?
scanner
11.05.2010, 16:18:49
Kiepskie, albowiem praktycznie nic tu nie ma.
Formularz "Adres email" - ale po co Ci jakiś email?
Darkpoint
11.05.2010, 17:57:09
To znaczy to jest stronka mająca krótko poinformować zainteresowanego czym jest serwis[zmoderowane] i umożliwić mu wysłanie swojego maila w polu na dole strony, dzięki czemu będzie mógł otrzymać ode mnie zaproszenie do w.w serwisu. Nic tam nie jest bez sensu. Może sam kod nie jest cudem programmingu, ale jest jak jest, chodziło o wygląd i spełnianie swojej roli - ma zachęcać do rejestracji z mojego polecenia.
@Darkpoint może cię zdziwię ale twoja strona łamie regulamin lockerz. przeczytaj sobie punikt "Prohibited activities" na
http://www.lockerz.com/terms . w skrócie tam jest:
Cytat
You or anyone acting on your behalf or for your benefit may not create or use multiple, fake or temporary e-mail accounts, messages or related means, including, without limitation, creating or using websites or programs specifically designed to solicit information from individuals for purposes of inviting members ...
więc z teksu wynika, że nie można tworzyć stronek do zapraszania innych.
Darkpoint
11.05.2010, 21:47:34
No niby tak, ale 3/4 ludzi tak robi i nikt za to bana jeszcze nie dostał, bo nie sądzę, że ktoś ma 20 znajomych, którzy będą zainteresowani Lockerz

Trzeba sobie jakoś radzić
blooregard
11.05.2010, 22:47:52
Cytat
No niby tak, ale 3/4 ludzi tak robi i nikt za to bana jeszcze nie dostał, bo nie sądzę, że ktoś ma 20 znajomych, którzy będą zainteresowani Lockerz Trzeba sobie jakoś radzić
Ale my nie jestesmy 3/4 i respektujemy zasady panujące w innych serwisach.
Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.