Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Galeria ze zdjęciami
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
esiek
Proszę o ocenę ale bardziej pod kątem oskryptowania

link: http://mvq.boo.pl/

link do panelu administratora na dole strony

hasło: admin

Uprzejmie prosze o nie usuwanie tego co obecnie jest na stronie czyli zdjęć, komentarzy itp

Poza tym panel administratora do dyspozycji: dodawanie zdjęć, edycja, usuwanie zdjęć, usuwanie komentarzy, usuwanie wpisów z księgi gości. . . . z czasem moze powstanie z tego duzy cms winksmiley.jpg puki co zrobiłem takie coś do własnych potrzeb...

pozdrawiam i z góry dzięki za surową ocenę winksmiley.jpg
kosta
To ma być taka galeria internetowa czy co ? ... ;]
esiek
no tak jak widać
nospor
Mnie po minucie zaczęły boleć oczy i nie dało się tego przeglądać. kolorystyka poprostu straszna.
esiek
no widzisz, ale ja prosilem o ocenę funkcjonalności skryptu a nie wizerunku strony winksmiley.jpg
nospor
Cytat
bardziej
słowo bardziej oznacza, ze wiecej uwagi nalezy skupic na danym czyms, ale jak ktos wspomni o czyms innym to też nie zaszkodzi
Jak ci zalezy tylko na czyms, to uzywa się slowa TYLKO/WYŁĄCZNIE a nie BARDZIEJ winksmiley.jpg

poza tym cięzko oceniac funkcjonalnosć, gdy juz po minucie nie da się na strone patrzec bo oczy napie... znaczy bolą winksmiley.jpg
esiek
Jesteś strasznie detaliczny, ale ok. . . szablon zmienie tylko przygotuje cala stronke pod dynamiczną zmianę szablonów, będziesz miał wybór winksmiley.jpg póki co, styl zostanie taki jaki jest winksmiley.jpg
croc
Za czarno i za ciasno. Takie mam odczucia na temat grafiki. Działa to natomiast bardzo ładnie i żwawo. Przeglądanie zdjęć jest przyjemne.
esiek
zmieniłem wygląd z myślą o tych, których drażniła poprzednia kolorystyka
croc
Mam nadzieję, że się nie załamiesz, ale jest jeszcze gorzej niż było smile.gif Teraz to już wieś tańczy i śpiewa. To jakiś darmowy szablon sprzed 10-ciu lat? Mówiąc, że drażni nas kolorystyka nie mieliśmy na myśli, że masz ją ODWRÓCIĆ winksmiley.jpg
esiek
hehe, na tym szablonie 'latać' nie będę winksmiley.jpg za ciemno było to zmieniłem, poza tym pracuję nad systemem dynamicznej zmiany szablonów i zwyczajnie ogarniałem co i jak winksmiley.jpg a to jakiś darmowy szablon, tak winksmiley.jpg wieś tańczy i śpiewa? być może, nad stylem popracuje innym razem winksmiley.jpg
teleimpact@
Szkoda że nie ma możliwości oceny obrazu, mało kto komentuje fotki w galeriach, dużo lepszym rozwiązaniem jest ocena zamiast komentarza...
esiek
Zrobione Ocenianie zdjęć, zmieniony szablon i przyciski nawigacji zdjęć.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.